Χαμός σε πτήση: γυναίκα αρνητής της μάσκας έβηχε επίτηδες πάνω στους επιβάτες (vid)

Το προσωπικό του αεροσκάφους αναγκάστηκε να την βγάλει από την πτήση, καθώς αρνούνταν να βάλει την μάσκα της – Η γυναίκα άρχισε να βρίζει και να βήχει πάνω από τους επιβάτες, φωνάζοντας ότι «όλοι θα πεθάνουμε».

Χαμός επικράτησε σε πτήση της EasyJet προς το Εδιμβούργο, όταν επιβάτιδα, αρνητής της μάσκας, άρχισε να βρίζει τους υπόλοιπους επιβάτες και να βήχει πάνω τους, ουρλιάζοντας ότι «όλοι θα πεθάνουμε».

Η γυναίκα εξαναγκάστηκε από το πλήρωμα να εγκαταλείψει το αεροσκάφος. Το περιστατικό, σύμφωνα με υπεύθυνο του Διεθνούς Αεροδρομίου του Μπέλφαστ έγινε στις 4:30 το απόγευμα της Κυριακής. Η αστυνομία μίλησε για «ταραχοποιό επιβάτιδα».

Το πλήρωμα ζήτησε από τη γυναίκα να φορέσει μάσκα, όπως άλλωστε προβλέπονται από τις οδηγίες που μεταδίδονται και από τα μεγάφωνα.

Βίντεο που δημοσίευσαν άλλοι επιβάτες της πτήσης δείχνει τη γυναίκα να φωνάζει «Όλοι θα πεθάνουμε, το ξέρετε αυτό! Όλοι θα πεθάνουμε, γ….το. Είτε από τον κορωνοϊό είτε από κάτι άλλο. Όλοι θα πεθάνουμε».

Οι αεροσυνοδοί την ανάγκασαν να σηκωθεί και να αποβιβαστεί από το αεροσκάφος, ενώ η γυναίκα περπάτησε το διάδρομο βήχοντας επίτηδες πάνω στους επιβάτες.

Αμέσως μετά την αποβίβασή της, συνελήφθη και διεξάγεται έρευνα.

https://youtu.be/bz6pvm-GxoI

Πηγή: protothema.gr

Advertisements