Χαμηλά τα κρούσματα στα Βριλήσσια – 3 θετικά στα 566 rapid tests

Στον Δήμο Βριλησσίων διενεργήθηκαν 566 δωρεάν rapid tests και ο έλεγχος έδειξε ότι τρία (3) από τα δείγματα ήταν θετικά στον ιό.

Χαμηλό παραμένει το ιικό φορτίο στον Δήμο Βριλησσίων, όπως αποδείχτηκε μετά τον δειγματοληπτικό έλεγχο αντιγόνου Covid-19 που πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στην πλατεία Αναλήψεως στους κατοίκους του Δήμου. Συνολικά, διενεργήθηκαν 566 δωρεάν rapid tests και ο έλεγχος έδειξε ότι τρία (3) από τα δείγματα ήταν θετικά στον ιό.

«Η συμμετοχή και το αποτέλεσμα του δειγματοληπτικού ελέγχου επιβεβαιώνει την υπευθυνότητα των δημοτών και του Δήμου απέναντι στον ιό του covid-19. Διανύουμε μια μεγάλη δοκιμασία για την ανθρωπότητα, με δυσμενείς επιπτώσεις για την υγεία, την οικονομία και την κοινωνική συνοχή. Συνεχίζουμε με ευθύνη απέναντι στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο», δήλωσε μετά την διαδικασία ο δήμαρχος Βριλησσίων, Ξένος Μανιατογιάννης.

Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Βριλησσίων υπενθυμίζει ότι μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης πραγματοποιείται μεταφορά ηλικιωμένων, ατόμων με κινητικά προβλήματα, αλλά και μοναχικών πολιτών προς τα εμβολιαστικά κέντρα, όπου έχουν προγραμματιστεί ραντεβού.

Η μεταφορά των δημοτών γίνεται με οχήματα του Δήμου, συνοδεία προσωπικού του ΟΚΠΑ, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης της δημόσιας υγείας.

Για ραντεβού και περαιτέρω πληροφορίες οι δημότες μπορούν να απευθύνονται στα τηλέφωνα: 210-6135611 / 210-8100224 / 210-8105052 / 210-8045564

Advertisements