Βόλος: Σάλος με σύλληψη αθλήτριας για κλοπή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – Το ρίσκο και η παγίδα

Με χειροπέδες στην Ασφάλεια του Αεροδρομίου Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» κατέληξε πριν από μερικές μέρες γνωστή Βολιώτισσα αθλήτρια, η οποία αγαπά το τρέξιμο, αλλά το μεγάλο της πάθος όπως φαίνεται είναι οι κλοπές.

Η νεαρή αθλήτρια, η οποία στα 22 της χρόνια έχει προλάβει να πάρει μέρος σε πανελλήνια πρωταθλήματα αλλά και να ταξιδέψει στο εξωτερικό συμμετέχοντας σε διεθνείς αγώνες μεσαίων αποστάσεων, κατάφερε με περίσσιο θράσος να τρυπώσει σε κατάστημα φαγητού στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μάλιστα, μπήκε από την πόρτα που χρησιμοποιεί το προσωπικό. Η νεαρή Βολιώτισσα άρχισε να ανοίγει τα συρτάρια και τα ντουλάπια αδιαφορώντας για το ενδεχόμενο να την αντιληφθεί κάποιος ή να καταγραφεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος. Στάθηκε τυχερή, καθώς ήταν το σημείο όπου οι υπεύθυνοι του καταστήματος κρατούσαν τις εισπράξεις. Σαν έτοιμη από καιρό, έβαλε τον φάκελο μέσα στην τσάντα της και έφυγε σαν κυρία. Άλλωστε η αθλητική της περιβολή δεν κινούσε τις υποψίες κανενός.


Σύμφωνα με το taxydromos.gr, όταν οι υπεύθυνοι του καταστήματος κατάλαβαν ότι τα περίπου δύο χιλιάδες ευρώ είχαν κάνει «φτερά» ειδοποίησαν την αστυνομία. Τότε το χάρισμα της ταχύτητας και της αντοχής δεν βοήθησε τη νεαρή αθλήτρια των πέντε χιλιάδων μέτρων να ξεφύγει από τα χέρια των αστυνομικών.

Γρήγορα οι αστυνομικοί κατέληξαν στην ταυτότητά της, καθώς ένας οδηγός ταξί τους είπε ότι την μετέφερε σε συγκεκριμένο σημείο στο Κορωπί. Στη συνέχεια, συγκέντρωσαν πληροφορίες και έμαθαν ότι ετοιμαζόταν να επιστρέψει με τρένο στον Βόλο απ’ όπου κατάγεται. Της έστησαν καρτέρι στον σταθμό Λαρίσης και αντί να επιβιβαστεί στο βαγόνι, μπήκε στο περιπολικό της αστυνομίας.

Πηγή: newsit.gr

Advertisements