Βόλος: Φίμωσαν και λήστεψαν γιαγιά μπροστά στον κατάκοιτο σύζυγό της – Αποκαλύψεις για το χτύπημα

Τη ληστεία σε βάρος μιας 95χρονης γυναίκας, ενώ βρισκόταν στο σπίτι της με τον κατάκοιτο σύζυγο της στον Βόλο εξιχνίασε η Αστυνομία, που ταυτοποίησε τους δύο δράστες, ενώ αναζητά άλλους δύο.

Η ληστεία είχε γίνει στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, στις 03.10 τα ξημερώματα στο σπίτι που μένει η 95χρονη γυναίκα, επί της οδού Δημ. Γεωργιάδου στο Βόλο, με δράστες τέσσερις Ρομά, που παραβίασαν το παράθυρο, μπήκαν στο σπίτι και έπιασαν στον ύπνο τη γυναίκα και τον σύζυγό της.

Ο ένας από τους δράστες έκλεισε με το χέρι του το στόμα της γυναίκας, για να μη φωνάξει και τη ρωτούσε που έχει κρύψει τα λεφτά. Τελικά οι δράστες βρήκαν και έκλεψαν κοσμήματα αξίας 2000 €, τα οποία ένας 25χρονος πήγε την άλλη μέρα σε ενεχυροδανειστήριο για να τα πουλήσει.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο 25χρονος Ρομά απολογήθηκε χθες στον ανακριτή, όπου υποστήριξε ότι δεν είχε ενεργό συμμετοχή στη ληστεία, απλώς τα κοσμήματα, του τα έδωσε ένας φίλος του για να τα πουλήσει.

Ο νεαρός, όπως και οι άλλοι δράστες κατηγορούνται για ληστεία κατά συναυτουργία σε βαθμό κακουργήματος, ενώ ο 25χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους όρους απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και την παρουσίαση μια φορά τον μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα του τόπου κατοικίας του.

Πηγή: newsit.gr

Advertisements