“Τρικ” ομορφιάς…που θα εύχεσαι να ήξερες από χθες 💄💅

Ο θαυμαστός κόσμος της ομορφιάς “κρύβει”, εκτός των άλλων, πολλά “μυστικά” τα οποία αν τα κάνεις πράξη, σίγουρα, θα σε κάνουν να νιώσεις όμορφη και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Tα παρακάτω Beauty Tricks, θα βοηθήσουν πολύ στην καθημερινή σου περιποίηση:

1. Ανάμεσα στα πολλά “Tricks Ομορφιάς” είναι το παγωμένο νερό στο πρόσωπο, το οποίο βοηθάει στο να υποχωρήσουν οι μαύροι κύκλοι και το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.

2. Με το φίλτρο του Γαλλικού καφέ, μπορείς κατά τη διάρκεια της ημέρας να ταμπονάρεις το πρόσωπό σου για να διώξεις την περιττή λιπαρότητα.

3. Για να μην ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου, τοποθέτησε πάνω στη βούρτσα σου ένα ηλεκτροστατικό πανάκι (ναι! από αυτά που μαγνητίζουν τη σκόνη), και βούρτσισέ τα.

4. Αν βάλεις λίγο ελαιόλαδο γύρω από τα νύχια σου πριν τα βάψεις, θα αποφύγεις το καθάρισμα της περιοχής από το μανό που σου ξέφυγε. Επιπλέον, το ελαιόλαδο, επειδή αποτελείται από εξαιρετικά θρεπτικά συστατικά, βοηθάει στη βελτίωση της δομής των νυχιών.

5. Σκιές ματιών που έγιναν κομμάτια, αν τις αναμείξεις μ’ ένα διάφανο βερνίκι νυχιών, θα έχεις μπροστά σου ένα ολοκαίνουριο μανό.

6. Αν η μάσκαρά σου έχει ξεραθεί, μπορείς να την περάσεις “γρήγορα” κάτω από ζεστό νερό…θα μαλακώσει, κι έτσι θα μπορέσεις να την εφαρμόσεις ξανά πάνω στις βλεφαρίδες σου.

7. Η οδοντόκρεμα, κάνει τα χείλη σας να φαίνονται πιο γεμάτα κι εκφραστικά. Απλώστε την λοιπόν πάνω στα χείλη σας για μερικά λεπτά και μετά ξεπλύνετε.

8. Ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες, οι φτέρνες μας σκληραίνουν πολύ εύκολα. Το λεμόνι μαζί με το μέλι και τη ζάχαρη, αποτελούν την τέλεια απολέπιση. Αφού λοιπόν φτιάξετε μια “πάστα” από αυτά τα “θαυματουργά υλικά“, τρίψτε τις φτέρνες σας, ξεπλύνετε, σκουπίστε τις καλά κι εφαρμόστε μια ενυδατική κρέμα για τέλειο αποτέλεσμα.

9. Τα ψηλοτάκουνα παπούτσια (παλαιά ή καινούρια), τις περισσότερες φορές, ασκούν μεγάλη πίεση στα πόδια μας γενικότερα και σε ένα νεύρο που βρίσκεται ανάμεσα στο τρίτο και τέταρτο δάκτυλο των ποδιών μας, ειδικότερα. Δέστε λοιπόν με ένα τραυμαπλαστ το τρίτο μαζί με το τέταρτο δάκτυλο των ποδιών σας, κι απολαύστε μεγάλους περιπάτους πάνω στα αγαπημένα σας τακούνια.

Έτσι, με απλά “Beauty Tricks“, κάθε γυναίκα, μπορεί να είναι ελκυστική από την κορυφή ως τα νύχια και να αισθάνεται όμορφα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Advertisements