Τι αναμένεται να ανακοινώσει ο πρωθυπουργός για εστίαση και γυμναστήρια;

Ολικό κλείσιμο της εστίασης (μπαρ, εστιατόρια, καφετέριες) σε πορτοκαλί και κόκκινες περιοχές αναμένεται να ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκηςσήμερα, Σάββατο (31/10), ενώ το locdown αναμένεται να ισχύσει και σεγυμναστήρια , σινεμά και θέατρα. 

Ο Μητσοτάκης, για ακόμα μια φορά θα απευθυνθεί προς τον ελληνικό λαό με δραματικούς τόνους λόγω της κρίσιμης κατάστασης, ανακοινώνοντας τα τελευταία μέτρα πριν το καθολικό lockdown, εάν η κατάσταση γίνει μη αναστρέψιμη.

Παράλληλα η βραδινή απαγόρευση κυκλοφορίας που ισχύει από τις 00:30 αναμένεται να ξεκινάει νωρίτερα (ενδεχομένως από τις 22:00) ενώ η χρήση μάσκας τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους αναμένεται να ισχύει σε όλη την επικράτεια ανεξάρτητα από την κατηγορία στον επιδημιολογικό χάρτη που βρίσκεται η κάθε περιοχή.

Τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού αναμένεται να ισχύσουν από την προσεχή Δευτέρα (2/11), καθώς τα καθημερινά κρούσματα πλέον φαίνεται να αυξάνονται μέρα με την ημέρα, γεγονός που έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία για το πως μπορεί να ανταπεξέλθει στο μέλλον το ήδη ζορισμένο σύστημα Υγείας που δοκιμάζεται καθημερινά.

Την ίδια ώρα, ορατό είναι και το ενδεχόμενο της απαγόρευσης μετακίνησης του πληθυσμού από νομό σε νομό, ενώ αναμένεται να ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό και μέτρα στήριξης για τους πληγέντες από την πανδημία.

Πηγή: newsbomb.gr

Advertisements