Θεσσαλονίκη: Ανατροπή οχήματος στην Εγνατία Οδό-Μετέφερε μετανάστες

Όχημα που μετέφερε μετανάστες εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε την Πέμπτη 19 Αυγούστου στην Εγνατία Οδό στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το voria.gr, αστυνομικοί των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης και Τροχαίας Ασπροβάλτας εντόπισαν σε δύο διαφορετικούς ελέγχους στην Εγνατία Οδό, στο ύψος των κόμβων Κερδυλλίων και Ασπροβάλτας αντίστοιχα, ισάριθμα επιβατικά αυτοκίνητα, οι οδηγοί των οποίων προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο έλεγχο, ανέπτυξαν ταχύτητα και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς

Σε μία περίπτωση μάλιστα, εξετράπη το όχημα της πορείας του και ανετράπη, χωρίς όμως να αναφερθεί μέχρι στιγμής κάποιος τραυματισμός. Συνελήφθησαν συνολικά τρείς αλλοδαποί ηλικίας 16, 34 και 30 ετών, οι οποίοι κατελήφθησαν να μεταφέρουν άτομα που δε διέθεταν τα απαραίτητα έγγραφα για τη νόμιμη παραμονή τους στη χώρα.

Σε βάρος τους σχηματίστηκαν σχετικές δικογραφίες από αστυνομικούς των Τμημάτων Διαχείρισης Μετανάστευσης Θέρμης και Θεσσαλονίκης αντίστοιχα, ενώ ερευνάται το ιδιοκτησιακό καθεστώς των οχημάτων μεταφοράς. Σημειώνεται ότι, οι δύο οδηγοί στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Πηγή: in.gr

Advertisements