Προσλήψεις στα Μέσα Μεταφοράς: Οι προκηρύξεις – αιτήσεις για ΟΣΥ, ΣΤΑΣΥ

Προσλήψεις στα ΜΜΜ: Αιτήσεις για 609 μόνιμες προσλήψεις σε ΟΣΥ και ΣΤΑΣΥ

Στη δημοσιότητα έχουν δοθεί από το υπουργείο Μεταφορών οι δύο προκηρύξεις για την πρόσληψη συνολικά 609 νέων μονίμων υπαλλήλων σε ΟΣΥ ΑΕ και ΣΤΑΣΥ ΑΕ. Ο διαγωνισμός γίνεται με fast track διαδικασίες.

Η προκήρυξη για 186 θέσεις της ΣΤΑΣΥ(Σταθερές Συγκοινωνίες) ΕΔΩ – Δείτε την αίτηση για οδηγούς συρμών και ΔΕ Τεχνικούς ΕΔΩ

  • Δείτε την αίτηση για ΤΕ (Τεχνολογικής Εκπαίδευσης) Τεχνικούς ΕΔΩ

Διαβάστε ΕΔΩ την προκήρυξη (367 θέσεις εργασίας) της ΟΣΥ (Οδικές Συγκοινωνίες) – Η αίτηση ΕΔΩ

Συγκεκριμένα θα γίνουν οι εξής προσλήψεις:

367 προσλήψεις στην κατηγορία Οδηγών Λεωφορείων ΔΕ (Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) και 56 στην κατηγορία ΔΕ Τεχνιτών διάφορων ειδικοτήτων για την ΟΣΥ και αφορούν κάλυψη θέσεων σε λεωφορεία και αμαξοστάσια του ΟΑΣΑ, 186 προσλήψεις αφορούν Τεχνολογική και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση εκ των οποίων οι 75 θα είναι οδηγοί συρμών και τεχνικοί του Μετρό.

Για τις προσλήψεις

Aναφορικά με την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων, όπως προκύπτει από τις προκηρύξεις αλλά και κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το ΑΣΕΠ, η προθεσμία εκκινεί την επόμενη μέρα της τελευταίας δημοσίευσης σε δύο τουλάχιστον εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας και όχι μετά την εκπνοή του δεκαημέρου της δημοσίευσης στις εφημερίδες αυτές.

-Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να στέλνουν τις αιτήσεις τους (ηλεκτρονικά ή με συστημένη αλληλογραφία) μόνο προς τους ενδιαφερόμενους φορείς (ΣΤΑΣΥ-ΟΣΥ) και όχι προς Υπουργείο.

-Τα τηλέφωνα επικοινωνίας των εταιρειών είναι τα ακόλουθα: α) για τη ΣΤΑΣΥ ΑΕ τα τηλέφωνα 214-4141255, 214-4141076 και 214-414107 και β) για την ΟΣΥ ΑΕ τα τηλέφωνα 210-4270796 και 210-4270834.

Το έντυπο της αιτήσεως είναι διαθέσιμο

α) στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών www.yme.gr (Προσκλήσεις ενδιαφέροντος – Προκηρύξεις – Ανακοινώσεις),

β) στην ιστοσελίδα της ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. (www.stasy.gr).

γ) στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr).

Πηγή: protothema.gr

Advertisements