Πόλεμος στην Ουκρανία: “Μας έστειλαν να σκοτώσουμε αθώους” λένε Ρώσοι στρατιώτες (ΒΙΝΤΕΟ)

«Δεν μαζεύουν καν τα πτώματα, δεν γίνονται κηδείες», τονίζεται από ρωσικά χείλη.

Προπαγανδιστικό βίντεo του Κιέβου ή μια μεγάλη αλήθεια; Φανερά τρομαγμένοι, νεαροί Ρώσοι στρατιώτες που αιχμαλωτίστηκαν από τις Δυνάμεις Ασφαλείας της Ουκρανίας, στη διάρκεια των επιχειρήσεων στο ουκρανικό έδαφος, παραδέχονται πως «δεν είχαν ιδέα ότι τους έστελναν για να εισβάλουν στην Ουκρανία».

Μάλιστα, οι περισσότεροι δηλώνουν ότι νιώθουν πολύ άσχημα που τους υποχρέωσαν «να επιτεθούν σε ανθρώπους που υπερασπίζονται το έδαφός τους».

Σε βίντεο που έδωσαν στη δημοσιότητα, μέσω Facebook, οι ουκρανικές δυνάμεις, οι ρώσοι στρατιώτες λένε πως «μας έστειλαν ως αναλώσιμους – τροφή στο στόμα του λύκου» για να «σκοτώνουμε ειρηνικούς ανθρώπους».

«Δεν είναι ο δικός μας πόλεμος»
«Αυτός δεν είναι ο δικός μας πόλεμος. Μητέρες και γυναίκες, μαζέψτε τους άντρες σας. Δεν χρειάζεται να είστε εδώ» είπε ένας τραυματίας στρατιώτης.

Σε άλλα πλάνα, διακρίνεται ένας αιχμάλωτος Ρώσος κρατούμενος με χειροπέδες στα χέρια, να κλαίει για το θάνατο και την καταστροφή που προκάλεσε ο πόλεμος, λέγοντας: «Δεν μαζεύουν καν τα πτώματα, δεν γίνονται κηδείες».

Advertisements