Πίτμπουλ δάγκωσε δύο αστυνομικούς μετά από εντολή του αφεντικού του

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν έναν 40χρονο στη Νίκαια, έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για απόπειρα βιαιοπραγίας εναντίον της, ωστόσο εκείνος έστειλε πάνω τους το πίτμπουλ

Απίστευτο περιστατικό στη Νίκαια, όταν πενηντάχρονη γυναίκα πήγε στο Τμήμα και κατήγγειλε οτι ο 40χρονος σύζυγος της, της επιτέθηκε για να τη φιμώσει και να τη χτυπήσει και οταν οι δυο αστυνομικοί πήγαν να τον συλλάβουν, βγήκε έξω με ενα πίτμπουλ και έδωσε εντολή να «φάει» τους ένστολους.

Ο άγριος σκύλος όρμησε στον έναν και του δάγκωσε το πόδι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε και ο συνάδελφός του. Τελικά ο δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.

Το συμβάν σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης λίγο μετά τις 10:30. Μετά απο εναν καυγά, η 50χρονη, έφυγε απο το σπίτι της στην οδο Μαινάνδρου και μετέβη στο τοπικό Α.Τ. όπου κατέθεσε μηνυση εναντίον του συζύγου της λέγοντας στους αστυνομικους οτι της επιτέθηκε, πήγε να την φιμώσει και να τη χτυπήσει.

Όταν οι δυο αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι για να του περάσουν χειροπέδες, αυτός βγήκε εξω με τον σκύλο του φωνάζοντας στο πιτμπουλ «φα’ τους!».

Το σκυλί υπακουσε και επιτέθηκε στον έναν ένστολο δαγκώνοντάς τον στον αστράγαλο. Από την επίθεση τραυματίστηκε ελαφρά και ο δεύτερος αστυνομικός, με αμφότερους να οδηγούνται στο νοσοκομείο, ενώ ο δράστης συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

Advertisements