Πετρούπολη: 15χρονη έπεσε από βράχο ύψους 14 μέτρων-Πιθανή απόπειρα αυτοκτονίας

Από γκρεμό ύψους 14 μέτρων έπεσε 15χρονη μαθήτρια στην Πετρούπολη, την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου. Παρότι οι αρχικές πληροφορίες ήθελαν την άτυχη κοπέλα να χάνει την ισορροπία της και να πέφτει στο κενό, αστυνομικές πηγές έκαναν γνωστό ότι η νεαρή είχε δημοσιεύσει βίντεο στο Tik Tok πριν από μερικές ημέρες στο οποίο απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Η μαθήτρια νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού με βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα στα άκρα και τραύματα στο λαιμό με τις επόμενες ώρες να κρίνονται ιδιαίτερα κρίσιμες.

Η 15χρονη, η οποία έχει διαφύγει τον κίνδυνο, δεν έχει δώσει ακόμα επίσημη κατάθεση στην Αστυνομία. Το κορίτσι αρχικά φέρεται να είχε τις αισθήσεις του. Όταν ρώτησαν τη 15χρονη πώς έπεσε, αυτή απάντησε: «Δεν μπορώ να σας πω».

Οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι η φίλη της 15χρονης, που προσήλθε μαζι με τον πατέρα της για να καταθέσει, δήλωσε ότι προσπάθησε να την αποτρέψει, όμως δεν τα κατάφερε. Σημειώνεται ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το νεαρό κορίτσι προέβαινε σε παρόμοια ενέργεια, καθώς είχε απασχολήσει τις Αρχές για τον ίδιο λόγο και πριν από τρεις ημέρες.

Πηγή: iEidiseis

Advertisements