Οι Αντετοκούνμπο στο Προεδρικό Μέγαρο: “Συγγνώμη για την καθυστέρηση, έκανα baby sitting”

O Γιάννης, ο Αλέξανδρος και η Βερόνικα Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στο Προεδρικό Μέγαρο και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με τον σταρ των Μπακς να δικαιολογείται, λέγοντας ότι άργησε επειδή έκανε… baby sitting.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο βρέθηκε μαζί με τον αδελφό του, Αλέξανδρο, και την μητέρα του, Βερόνικα, στο Προεδρικό Μέγαρο με αφορμή την πολιτογράφηση του Αλέξανρου και της Βερόνικα ως Έλληνες, όπου και συναντήθηκαν με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Και το πρώτο στο οποίο στάθηκε ήταν… η πατρότητα!

Έχοντας πλεον δύο παιδιά, ο Γιάννης ξεκίνησε την συνομιλία του με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας ζητώντας συγγνώμη που άργησε, αλλά έπρεπε να κάνει baby sitting!

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης είπε: “Συγγνώμη για την καθυστέρηση. ‘Έπρεπε να τους μαζέψω όλους, έχω και τα μωρά. Κάνω baby sitting, έπρεπε να κάνω και προπόνηση 8:30″.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας από την πλευρά της απάντησε: “Είχε και λίγο κίνηση σήμερα γιατί γίνεται μία διάσκεψη για την Μεσόγειο. Χαίρομαι που είστε εδώ. Χαίρομαι για το διάταγμα που υπέγραψαν. Νομίζω ότι ήσασταν Έλληνες και το έχετε αποδείξει οικογενειακά

Advertisements