Νοσηλεύτρια και αρνήτρια του κορονοϊού έτρεχε γυμνή κρατώντας το Ευαγγέλιο

Γυμνή βγήκε στους διαδρόμους του Νοσοκομείου Λαμίας, μια γυναίκα αρνήτρια του κορονοϊού. Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, η ασθενής σε κατάσταση αμόκ άρχισε να τρέχει στους δρόμους κρατώντας στα χέρια το Ευαγγέλιο και ένα σταυρό…

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου η 52χρονη νοσηλευόταν από τις αρχές Νοεμβρίου με κορονοϊό. Η γυναίκα επιτέθηκε σε γιατρό και νοσηλευτές και – όταν προσπάθησαν να την περιορίσουν στο δωμάτιό της – έσπασε την πόρτα του δωματίου της. 

Στη συνέχεια η γυναίκα πήρε αγκαλιά το Ευαγγέλιο και έναν σταυρό και άρχισε να φωνάζει και να απειλεί νοσηλευτές και ιατρικό προσωπικό… γυμνή. 

Μάλιστα, η ίδια είχε δημιουργήσει πρόβλημα και στο παρελθόν όταν δεν άφηνε το ιατρικό προσωπικό να δώσει την απαραίτητη θεραπεία στο ασθενή με κορονοϊό σύζυγό της, ο οποίος νοσηλεύονταν στο ίδιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής το ιατρικό προσωπικό κατάφερε να την ηρεμήσει. Ωστόσο, σήμερα, Δευτέρα (15.11.2021) θα γίνει ψυχιατρική εξέταση και πιθανότατα η 52χρονη να διακομιστεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο.

Πηγή: Lamiareport.gr

Advertisements