Νίκος και Μάρθα: Η ιστορία αγάπης των δυο ηλικιωμένων που παντρεύτηκαν στην Αθήνα

Ο Νίκος και η Μάρθα γνωρίστηκαν σε μια ταβέρνα όταν εκείνος ήταν 72 ετών και εκείνη 70. Η αγάπη τους κρατούσε 15 χρόνια και επισφραγίστηκε με τον πολιτικό γάμο τους στο Δημαρχείο Αθηναίων με τον Κώστα Μπακογιάννη να τους παντρεύει. Σήμερα, εκείνος είναι 87 ετών και εκείνη 85. Αυτά τα 15 χρόνια από τη στιγμή που ο ένας αντίκρισε τον άλλο, ο κ. Νίκος προσπαθούσε να πείσει την κυρία Μάρθα να παντρευτούν. Εκείνη, όμως, αρνιόταν. «Δεν ήθελε να με παντρευτεί αλλά την κατάφερα. Της είχα πει “τι θα γίνει; Θα με παντρευτείς; Τελικά, είπε το ναι να πάμε στο δημαρχείο», λέει μια μέρα μετά τον πολιτικό τους γάμο ο 87χρονος Νίκος.

Και οι δύο, όταν γνωρίστηκαν, ήταν χήροι κι έτσι αποφάσισαν να συνεχίσουν μαζί τη ζωή τους. Ο 87χρονος Νίκος, ο οποίος για πολλά χρόνια ζούσε στη Γερμανία, έχει μια κόρη και δύο εγγόνια και μετά το «ναι» που του είπε η σύντροφός του, Μάρθα, θα κανονίσει ένα τραπέζι για να το γιορτάσουν όλοι μαζί. Ο ίδιος, μάλιστα, όταν ζούσε στο Μόναχο, είχε γνωρίσει και τον Παύλο Μπακογιάννη και γι’ αυτό μετά τον πολιτικό γάμο, μίλησε με τον Κώστα Μπακογιάννη για τη συνάντηση που είχε με τον πατέρα του.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης αποκάλυψε την Τετάρτη μέσω των λογαριασμών του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το γεγονός:

«Εσείς Νίκο θέλετε για σύζυγό σας την Μάρθα;
⁃ ΑΣΦΑΛΩΣ!!
⁃ Εσείς Μάρθα θέλετε για σύζυγό σας τον Νίκο;
⁃ ΠΟΛΥ!!
Και κάπως έτσι απόψε στο Δημαρχείο, ενώθηκαν σε γάμο δύο ζωές, 87 και 85 ετών. Χαμογελαστοί, λαμπεροί και αληθινά ευτυχισμένοι. Αυτή και αν είναι μια υπέροχη ιστορία αγάπης!».

Πηγή: Reader

Advertisements