Νεκρός Ουκρανός Influencer από κορωνοιό

Ο influencer Dmitriy Stuzhuk, απέρριπτε την ύπαρξη του κορωνοιού, ωστόσο κόλλησε και πέθανε από τον ιό στην ηλικία των 33 ετών.

Ο Stuzhuk κόλλησε την ασθένεια στο ταξίδι του στην Τουρκία και εισήχθη στο νοσοκομείο μόλις γύρισε στην πατρίδα στην Ουκρανία, αφού διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19.

Ο σταρ των social media, προωθούσε την υγιεινή ζωή και την γυμναστική, πήρε το εξιτήριο του ύστερα από οκτώ μέρες, όμως η νόσος του προκάλεσε καρδιακές επιπλοκές.

Έτσι εισήχθη εσπευσμένα ξανά στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση και αναίσθητος. Όπως εξήγησε η πρώην σύζυγος του στους ακόλουθους της, η 25χρονη Σοφία, είχε προβλήματα με το καρδιαγγειακό σύστημα και η καρδιά του δεν ανταποκρινόταν.

Ο ίδιος ο Stuzhuk είχε κάνει αναρτήσεις στα social media από το κρεβάτι του νοσοκομείου, λέγοντας ότι είχε ξυπνήσει στην Τουρκία με πρησμένο λαιμό και πάλευε να ανασάνει.

Στους 1,1 εκατομμύριο ακολούθους του έγραψε:

«Θέλω να μοιραστώ πώς αρρώστησα και να προειδοποιήσω όλους. Ήμουν από αυτούς που πίστευαν ότι η Covid 19 δεν υπάρχει… μέχρι που αρρώστησα. Δεν είναι μια απλή ασθένεια και είναι βαριά».

Πηγή: CNN

Advertisements