Λονδίνο: αστυνομικοί διέκοψαν γαμήλια δεξίωση (βίντεο)

Σε φιάσκο εξελίχθηκε γάμος στο Λονδίνο, με το υπεράριθμο γλέντι να διακόπτεται αιφνιδίως από μερικούς… όχι τόσο «γλεντζέδες» επισκέπτες, οι οποίοι δεν φάνηκε να συμμερίζονται τη χαρά των νεόνυμφων και των φίλων τους.

Από τα μεσάνυχτα της Παρασκευής η βρετανική πρωτεύουσα συγκαταλέγεται στις περιοχές «υψηλού ρίσκου» της χώρας, δηλαδή στις περιοχές που βρίσκονται στη δεύτερη από τις τρεις βαθμίδες περιοριστικών μέτρων που θέσπισε η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της πανδημίας, η οποία βρίσκεται σε φάση κλιμάκωσης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Παρότι μέχρι χθες το Λονδίνο βρισκόταν στην χαμηλότερη από τις τρεις βαθμίδες («μεσαίου ρίσκου»), μία γαμήλια δεξίωση με 100 άτομα ήταν πολύ πέρα των θεσπισμένων ορίων για τις συναθροίσεις σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους, οι οποίες δεν πρέπει να ξεπερνούν το όριο των έξι ατόμων.

Έτσι δεν εκπλήσσει καθόλου η παρέμβαση της Μητροπολιτικής Αστυνομίας και η διακοπή του γαμήλιου πάρτι, το οποίο, έστω και με αυτόν τον παράδοξο τρόπο, θα μείνει σίγουρα αξέχαστο τόσο στους νεόνυμφους όσο και στους υπεράριθμους καλεσμένους τους.

https://twitter.com/ABC/status/1317101021571710980?s=20

Πηγή: kathimerini.gr

Advertisements