Λεκτικό bullying γνωστού χορογράφου σε κοπέλα για τα κιλά της

Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει η ανάρτηση του γνωστού χορογράφου Τάσου Ξιαρχό, ο οποίος σε βραδινή έξοδο «ανέβασε» βίντεο χλευάζοντας κοπέλα στο διπλανό τραπέζι επειδή είχε παραπάνω κιλά και φόραγε ριγέ μπλουζάκι.

Μάλιστα, λίγο αργότερα κρύφτηκε στο μπάνιο για λίγη ώρα όταν η κοπέλα είδε με τα μάτια της ότι έγινε προϊόν χλευασμού μπροστά στους χιλιάδες ακολούθους του χορογράφου στο Instagram.

Η νεαρή κοπέλα του έστειλε μήνυμα λέγοντας «ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου». Με αιχμηρό τρόπο καταλήγει, «να ‘σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να ‘σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη».

Αμέσως προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους χρήστες να σχολιάζουν αρνητικά τον Τάσο Ξιαρχό και να τον κατηγορούν για bullying. Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν έντονα ήταν και πολλοί επώνυμοι, όπως η Δανάη Μπάρκα, η Καίτη Γαρμπή και η Σίσσυ Χρηστίδου.

Η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μάλιστα και το παρακάτω στόρι:

Η απάντηση του Τάσου Ξιαρχό -Συγγνώμη με… δημοσκόπηση
Αφού προκκλήθηκε πραγματικά σάλος στα social media, αφού ο χορογράφος έχασε χιλιάδες ακολούθους στο Instagram, αργότερα αναγκάστηκε να κατεβάσει το βίντεο, ζητώντας «συγγνώμη». Θέλοντας δε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα υπέπεσε σε μια ακόμη χοντράδα, αφού έκανε… δημοσκόπηση στο Instagram ρωτώντας τους ακολούθους τους κατά πόσο και οι ίδιοι έχουν «κράξει», όπως ο ίδιος το έθεσε, κάποιον για τα κιλά ή την εμφάνισή του στο παρελθόν. Είναι αστείο δε το γεγονός ότι έγραψε στο τέλος: «Εάν γράψεις όχι αλλά το έχεις κάνει, τότε ζεις ψεύτικη ζωή».

Και συνεχίζει θέλοντας να δικαιολογήσει τη δική του συμπεριφορά: «Αν πεις ναι και το έχει κάνει, τότε είσαι άνθρωπος και έκανες λάθος. Το θέμα είναι ζήτησες συγγνώμη;».

«Η αλήθεια είναι πως πολλές φορές ο αυθορμητισμός μου είναι εξτρίμ», συνέχισε ο χορογράφος ενώ επιτέθηκε σε όσους τον κατηγόρησαν δημόσια λέγοντας: «Παρόλα αυτά δεν αναγνωρίζω το ότι ο κάθε ένας μπορεί να γίνει δικαστής και να δικάσει εμένα ή τον οποιοδήποτε όταν πίσω από τις οθόνες κράζουν ανελέητα και χωρίς όριο», έγραψε ο Ξιαρχό αποδίδοντας το απαράδεκτο στόλιό του στον… αυθορμητισμό του.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται τι θα κάνουν τώρα οι χορηγοί του Ξιάρχο, προϊόντα των οποίων διαφημίζει ο χορευτής στο Instagram. 

Παρά τη συγγνώμη ωστόσο, το όνομα του Τάσου Ξιαρχό, εξακολουθεί να είναι ανάμεσα στα πρώτα trends στο Twitter με τους χρήστες να επικρίνουν τη συμπεριφορά του. Σημειώνεται ότι τόσο ο χορογράφος όσο και η φίλη του που τον συνόδευε στη βραδινή έξοδο και συμμετείχε στο βίντεο περιόρισαν τα σχόλια που δέχονται στα προφίλ τους μετά στα υβριστικά μηνύματα που δέχθηκαν και τον σάλο στο διαδίκτυο.

Πηγή: iefimerida.gr

Advertisements