Λάρισα: Ζευγάρι πέθανε από αναθυμιάσεις – Τους βρήκε ο γιος τους

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στη Λάρισα, καθώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το ανδρόγυνο έχασε τη ζωή του από αναθυμιάσεις. Στο σπίτι τους υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως φαίνεται να ήταν μικρής έκτασης και να μην έγινε αντιληπτή από τους γείτονες.

Οι δύο ηλικιωμένοι – 81 και 75 ετών – έμεναν σε μια μικρή μονοκατοικία στην Κοιλάδα, στη Λάρισα. Πληροφορίες του larissanet.gr αναφέρουν ότι το ζευγάρι εντοπίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (23.02.2022) χωρίς τις αισθήσεις του από τον γιο τους. Στο σημείο αμέσως κλήθηκαν Αστυνομία, Πυροσβεστική και ΕΚΑΒ.

Στον εσωτερικό χώρο του σπιτιού – όπως αναφέρει το larissanet.gr – υπήρχαν ενδείξεις ότι ξέσπασε φωτιά, η οποία όμως ήταν μικρής έκτασης, γεγονός που οδήγησε ώστε να μην γίνει έγκαιρα αντιληπτή από τους γείτονες, ενώ ήδη είχε σβήσει πριν την άφιξη της Πυροσβεστικής.

Η πρώτη εκτίμηση συντείνει στο γεγονός ότι οι αναθυμιάσεις εξαιτίας της φωτιά οδήγησαν στο θάνατο τους δύο ηλικιωμένους (81 και 75 ετών). Το ζευγάρι, σύμφωνα με πληροφορίες, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Πλέον, την διαδικασία της Προανάκρισης έχει αναλάβει το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής, ώστε να διαπιστωθεί η αιτία από την οποία προέκυψε η φωτιά στον χώρο που οδήγησε σε αυτήν την τραγωδία.

Με πληροφορίες από larissanet.gr

Advertisements