Καρδίτσα: Τον έπιασε να κλέβει, τη χτύπησε και πούλησε τη λεία του

Το ρολόι που έκλεψε ο δράστης ήταν χρυσό, αλλά εκείνος το πούλησε για ένα… κομμάτι ψωμί σε έναν συνεργό του, από τον οποίο πήρε όλα κι όλα… δέκα ευρώ!
Βρήκε ανοιχτή την πόρτα του σπιτιού μιας γυναίκας στους Σοφάδες Καρδίτσας, μπήκε σαν… κύριος μέσα και άρπαξε 30 ευρώ και το ρολόι της, το μεσημέρι της Κυριακής. Όμως, η ιδιοκτήτρια έπιασε στα πράσα τον Έλληνα «μπουκαδόρο», που δεν δίστασε να την γρονθοκοπήσει για να διαφύγει με τη λεία του.

Το ρολόι που έκλεψε ο δράστης ήταν χρυσό, αλλά εκείνος το πούλησε για ένα… κομμάτι ψωμί σε έναν συνεργό του, από τον οποίο πήρε όλα κι όλα… δέκα ευρώ! Για κακή τους τύχη, η κινητοποίηση των αστυνομικών του τμήματος Σοφάδων και της Ο.Π.Κ.Ε. ήταν άμεση μετά την καταγγελία της γυναίκας για την ληστεία, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη τόσο του δράστη όσο και του κλεπταποδόχου.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν το κλεμμένο ρολόι και 25 ευρώ, τα οποία αποδόθηκαν στο θύμα. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κατά περίπτωση, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.

Πηγή: protothema.gr

Advertisements