Καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές αναμένονται στα νότια και ανατολικά της χώρας σήμερα, Κυριακή, ενώ η θερμοκρασία δεν θα έχει σημαντική μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρόγνωση του meteo.gr, νεφώσεις με τοπικές βροχές αναμένονται στην Ανατολική Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο, στις Σποράδες, στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και κυρίως στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται ηλιοφάνεια. Η ορατότητα έως το πρωί θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία και στη Θράκη από 6 έως 19, στη Θεσσαλία από 9 έως 18, στην Ήπειρο και στη Δυτική Στερεά Ελλάδα από 9 έως 22, στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Πελοπόννησο από 13 έως 18, στη Δυτική Πελοπόννησο από 14 έως 22, στα νησιά του Ιονίου και του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20, στις Κυκλάδες από 15 έως 20, στα Δωδεκάνησα από 13 έως 22 (στη Ρόδο τοπικά έως 24), και στην Κρήτη από 15 έως 21.


Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο έως 8 μποφόρ. Εξαιρείται η περιοχή των Δωδεκανήσων όπου οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Advertisements