Ημέρα μνήμης και βαθιάς θλίψης η σημερινή…

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε σήμερα από τον άδικο χαμό του συμπολίτη και Προϊσταμένου Ύδρευσης του Δήμου Διονύσου, Παναγιώτη Αγγελίδη. Σαν σήμερα, 27 Ιανουαρίου του 2020, έπεσε θύμα άνανδρης δολοφονικής επίθεσης με τρεις σφαίρες μέσα στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου, στον Άγιο Στέφανο.

Στο Τρισάγιο που τελέστηκε στο Αμαξοστάσιο του Δήμου Διονύσου από τον Πατέρα Χρυσοβαλάντη, συγγενείς, συνάδελφοι, φίλοι, καθώς και αιρετοί, σε κλίμα βαθιάς θλίψης, απέτισαν φόρο τιμής εις μνήμην του.

Ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Καλαφατέλης, ο οποίος παραβρέθηκε μεταξύ άλλων στο Τρισάγιο, ανέφερε σχετικά: «Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από τη βαρύτατη και εντελώς άδικη απώλεια του συναδέλφου μας Παναγιώτη Αγγελίδη, ο οποίος δολοφονήθηκε εν ώρα εργασίας μέσα στο Αμαξοστάσιο του Αγίου Στεφάνου. Σήμερα τιμήσαμε τη μνήμη του δίνοντας υπόσχεση ότι θα την κρατάμε πάντα ζωντανή. Η μεγάλη Οικογένεια του Δήμου Διονύσου είναι εδώ, ενωμένη και δυνατή, και δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσει τον Παναγιώτη. Είμαστε ακόμη αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε να ξανασυμβεί αντίστοιχο περιστατικό».

Advertisements