Ηλεία: «Ραλίστας» διακινητής ναρκωτικών εμβόλισε περιπολικό

Στο σπίτι του βρέθηκαν οκτώ συσκευασίες με τρία κιλά και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης
Άδειο βρήκαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου το σπίτι ενός υπόπτου για διακίνηση ναρκωτικών σε χωριό της Ηλείας, όταν πήγαν για έρευνα το πρωί της Πέμπτης. Όμως, εκείνος τους είδε καθώς επέστρεφε με το αυτοκίνητό του και εμβόλισε ένα υπηρεσιακό όχημα στην προσπάθειά του να διαφύγει!

Στη θέα των αστυνομικών, ο δράστης πάτησε γκάζι κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς, με τους αστυνομικούς να τον καταδιώκουν και χώθηκε σε μια αγροτική οδό, η οποία όμως κατέληγε σε… αδιέξοδο! Τότε, ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να σπάσει το μπλόκο πέφτοντας πάνω στο υπηρεσιακό αυτοκίνητο προκαλώντας του εκτεταμένες ζημιές, χωρίς όμως να καταφέρει να απεγκλωβιστεί.

Οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και συνέχισαν την έρευνα στην κατοικία του, όπου βρήκαν οκτώ συσκευασίες με τρία κιλά και 530 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας με υπολείμματα ναρκωτικού. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, φθορά δημόσιας ιδιοκτησίας και επικίνδυνη οδήγηση και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αμαλιάδας.

Πηγή: protothema.gr

Advertisements