Ηλεία: 32χρονος αγνοούμενος βρέθηκε κρεμασμένος

Τραγικός επίλογος στην Ηλεία, στις έρευνες για τον 32χρονο αγνοούμενο. Η άγνωστη αλήθεια πίσω από την αυτοκτονία του…

Η απόρριψη από τη γυναίκα που ήθελε θόλωσε το μυαλό του και τον οδήγησε στην αυτοκτονία. Μια αυτοκτονία που ο ίδιος είχε προαναγγείλει με μήνυμά του, στην κοπέλα. Τα ίχνη του νεαρού αυτόχειρα είχαν χαθεί και ο επίλογος στις έρευνες γράφτηκε με τραγικό τρόπο. Όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό του, μέσα σε λιοστάσι.

Πιο συγκεκριμένα, νεκρός βρέθηκε ο 32χρονος Αλβανός, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί στις 9 Ιανουαρίου στην περιοχή του Τραγανού στην Ηλεία. Ο 32χρονος είχε προειδοποιήσει πως για λόγους ερωτικής απογοήτευσης θα έβαζε τέλος στη ζωή του, κάτι που έκανε πράξη. Τις προηγούμενες ημέρες οι Αρχές τον αναζητούσαν στην ευρύτερη περιοχή και τελικά ο 32χρονος βρέθηκε περίπου στις 14.30 το μεσημέρι της Δευτέρας (17-01-2022), απαγχονισμένος μέσα σε λιοστάσι στο χωριό Μαρκόπουλο Τραγανού.

Ο αλλοδαπός που διέμενε στην περιοχή του Τραγανού, στις γιορτές απουσίαζε στη χώρα του και επιστρέφοντας έκανε μια προσπάθεια επανασύνδεσης με την ομοεθνή πρώην σύντροφό του, όταν την επισκέφθηκε στο σπίτι της. Εκείνη όμως έδωσε αρνητική απάντηση και ο 32χρονος επηρεασμένος από την εξέλιξη αυτή, απείλησε πως θα βάλει τέλος στη ζωή του, αρπάζοντας χάπια με σκοπό να τα καταναλώσει.

Έφυγε από το σπίτι της και αργότερα έστειλε με μήνυμα στο κινητό της τη φωτογραφία μιας θηλιάς, υπονοώντας πως με αυτό τον τρόπο θα θέσει τέλος τη ζωή του, αν η γυναίκα δεν αλλάξει την απόφασή της. Σύμφωνα με το ilialive.gr, η γυναίκα ενημέρωσε τις Αρχές και ξεκίνησαν έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Τραγανού. Τελικά αυτό που είχε πει και η φωτογραφία που έστειλε, έγραψαν τον επίλογο μιας τραγωδίας.

Πηγή: newsit.gr

Advertisements