Η Βασίλισσα προσλαμβάνει: Θέσεις εργασίας στο παλάτι

Σε μαγεύουν τα παλάτια και η βασιλική ζωή; Τώρα μπορείς να πάρεις μια γεύση από όλα αυτά αφού σύμφωνα με Βρετανικά δημοσιεύματα η βασίλισσα Ελισάβετ προσλαμβάνει προσωπικό για το παλάτι του Windsor.

Η θέση η οποία είναι ανοικτή αφορά το νοικοκυριό του παλατιού όμως δίνονται και περισσότερες πληροφορίες.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα όποιος επιθυμεί να δουλέψει εκεί πρέπει πρώτα να βιαστεί να κάνει την αίτησή του και μετά να γνωρίζει μερικά πράγματα για την θέση αυτή.

Εκείνος που θα αναλάβει την θέση, εργαστεί στο παλάτι τόσο στου Buckingham όσο και σε άλλα παλάτια και ανάκτορα της βασιλικής οικογένειας. Αυτό συμπεριλαμβάνει και το σπίτι όπου η Βασίλισσα και ο πρίγκιπας Φίλιππος περνάνε τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Αυτή η θέση έχει διάρκεια προγράμματος 13 μηνών. Σε αυτούς τους 13 μήνες ο εργαζόμενος θα αποκτήσει «εξειδικευμένες τεχνικές δεξιότητες που θα αποτελέσουν τα θεμέλια της καριέρας του ως βασιλικός οικονόμος».

Τα προσόντα που πρέπει να έχει κάποιος για να κάνει την αίτησή του είναι απλά να είναι «πρακτικός, πολύ προσεκτικός στη λεπτομέρεια, υπερήφανος για τη δουλειά σας και πάντα να έχετε υψηλούς στόχους».

Ο μισθός ανέρχεται στις 34.000 λίρες (πάνω από 37.000 ευρώ), ενώ προσφέρεται δωρεάν διαμονή, έξοδα ταξιδιού, φαγητό και θα μπορεί να ταξιδεύει και για τις ανάγκες της δουλειάς του. Πέρα από αυτά θα έχει 33 ημέρες διακοπές, συνταξιοδοτικό πρόγραμμα και πρόσβαση σε «εγκαταστάσεις κέτερινγκ και ψυχαγωγίας» εντός των βασιλικών κατοικιών.

Πηγή: skai.gr

Advertisements