Εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης βρέθηκε στην Αρτέμιδα

Ένα πλήρως εξοπλισμένο εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας δενδρυλλίων χασίς εντοπίστηκε στην Αρτέμιδα Αττικής. Πρόκειται για το 7ο εργαστήριο που εντοπίζεται στην Ανατολική Αττική στη διάρκεια των τελευταίων ετών.

Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ύστερα από διερεύνηση πληροφοριών, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον καλλιεργητή- διακινητή και πιστοποίησαν την εγκληματική του δράση.

Όπως εξακριβώθηκε, ο κατηγορούμενος δραστηριοποιείτο στην καλλιέργεια δενδρυλλίων χασίς και στην περαιτέρω διακίνηση των ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Πρωινές ώρες της Τρίτης, σε αστυνομική επιχείρηση, ο εν λόγω 28χρονος αλλοδαπός συνελήφθη στην Αρτέμιδα, καθώς κατελήφθη εντός διώροφης οικίας να καλλιεργεί εκατοντάδες δενδρύλλια κάνναβης. Επίσης ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται δύο σύνεργοι του.


Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 245 δενδρύλλια χασίς υδροπονικής καλλιέργειας ύψους 10 έως 150 εκατοστών, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου καλλιέργειας κάνναβης και δύο συσκευές κινητής τηλεφωνίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: nafteboriki.gr, inewsgr.com

Advertisements