Έκτακτο: Κλείνουν τμήματα σε σχολεία στον Άγιο Νικόλαο

Τα σχολεία και των τριών μονάδων έχουν έκτακτα ενεργοποιήσει τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχουν ήδη γίνει οι αναγκαίες απολυμάνσεις.

Εντείνεται η ανησυχία στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης από τα κρούσματα κορoνοϊού που εντοπίστηκαν σε μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης αλλά και σε βρεφονηπιακό σταθμό, με αποτέλεσμα να κλείσουν σχολικά τμήματα λόγω της ενεργοποίησης υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Ειδικότερα, κλειστά από σήμερα και για 14 ημέρες είναι ένα τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο του Αγίου Νικολάου, όπως επίσης και το ΣΤ΄τμήμα του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, καθώς θετικοί στον κορoνοϊό βρέθηκαν μία νηπιαγωγός και ένας μαθητής του Δημοτικού Σχολείου.about:blank

Εξάλλου, όπως έχει ήδη γράψει το cretalive, κλειστός για τρεις ημέρες θα παραμείνει ο Βρεφονηπιακός Σταθμός της Αμμούδας καθώς από την covid-19 μολύνθηκαν δύο εκπαιδευτικοί της δομής. Μάλιστα, η μια από τις εκπαιδευτικούς που βρέθηκε θετική είναι σύζυγος εφοριακού υπαλλήλου με την ανησυχία να εντείνεται για τη διασπορά του κορoνοϊού.

Και για τις τρεις μονάδες έχουν ενεργοποιηθεί τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και έχουν ήδη γίνει οι αναγκαίες απολυμάνσεις.

Πηγή: https://www.newsbomb.gr/

Advertisements