Διπλό φονικό στο Λουτράκι: το τελευταίο “αντίο” στην 43χρονη

Συγκινούν τα λόγια της 20χρονης κόρης της Φωτεινής: «Ήταν η αδυναμία μου!… Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο…»

Το τελευταίο «αντίο» στη 43χρονη Φωτεινή είπαν χθες συγγενείς και φίλοι της γυναίκας, που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι. Η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκε στη Μύκονο, εκεί όπου έζησε επί σειρά ετών και κηδεύτηκε συνοδεία του πρώην συζύγου της και της αγαπημένης κόρης τους.

Η 20χρονη κόρη της Φωτεινής μίλησε για πρώτη φορά για την άγρια δολοφονία της μητέρας της και τα λόγια της συγκλονίζουν. «Ήταν η αδυναμία μου!… Πάντα στο επίκεντρο και έφυγε στο επίκεντρο… Δεν χρειάζεται να εκφράσω συναισθήματα… Δεν υπάρχουν λόγια για αυτά… Καμιά φορά η ζωή μας κάνει απίστευτες εκπλήξεις», ανέφερε η 20χρονη στο Mega.

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τον εντοπισμό του πρώην συντρόφου της Φωτεινής και το σενάριο να έχει διαφύγει στην Αλβανία, φαίνεται πως είναι ανοικτό. Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους στοιχεία που τους βοηθούν να λύσουν το μυστήριο του διπλού φονικού στο Λουτράκι, με θύματα την 43χρονη και τον φαρμακοποιό σύντροφό της. Το dna και τα αποτυπώματα του 45χρονου, εξάλλου, είναι περασμένα στο σύστημα της αστυνομίας, καθώς διαθέτει «πλούσιο» φάκελο από το παρελθόν.

Έπεσε σε μπλόκο της αστυνομίας την ώρα που διέφευγε
Ο 45χρονος, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει, φαίνεται ότι έπεσε τυχαία σε μπλόκο της αστυνομίας στο Αγρίνιο. Του έκαναν έλεγχο κι αμέσως μετά τον άφησαν να φύγει. Η στυγερή δολοφονία δεν είχε ακόμη αποκαλυφθεί. Το πιο πιθανό είναι να πρόλαβε να περάσει τα σύνορα με την Αλβανία, όπου βρήκε κρησφύγετο.

Το μεσημέρι σε βαρύ κλίμα, ο 42χρονος φαρμακοποιός κηδεύτηκε στη γενέτειρά του, στις Λίμνες Αργολίδας, ενώ η σορός της 43χρονης Φωτεινής μεταφέρθηκε στη Μύκονο όπου αύριο, η αγαπημένη της κόρη και οι στενοί συγγενείς της θα της πουν το τελευταίο αντίο.

https://www.megatv.com/embed/?p=2020134558
 

Πηγή: newpost.gr

Advertisements