«Δεν υπάρχει πιο απόλυτη ισότητα από τον ήχο των αναπνευστήρων» – Η δραματική ανάρτηση Έλληνα ασθενή

Ένας δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου με κορωνοϊό περιγράφει με τον δικό του τρόπο την εμπειρία του.

Ο Γιάννης Πιτσιόρας, με μια μακροσκελή ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο μιλά για τη νοσηλεία του εδώ και 12 ημέρες, επαινεί τα αντανακλαστικά του συστήματος Υγείας της χώρας και τους ανθρώπους του, ενώ απαντά και στους αρνητές της πανδημίας.

«Ήμουν τόσο τυπικός νόμιζα σε όλα, μάσκα, γάντια, αντισηπτικά, αποστάσεις. Και ξαφνικά πυρετός 40, το οξυγόνο να μειώνεται. Και φόβος. Φόβος απροσδιόριστος», αναφέρει χαρακτηριστικά.


Με συγκλονιστικό τρόπο, ο ασθενής τονίζει προς κάθε κατεύθυνση ότι «δεν υπάρχει πιο αδυσώπητη, πιο απόλυτη ισότητα από τον μακρύ, βραδινό ήχο των αναπνευστήρων στις κλινικές».

Όπως τονίζει, «όποιος ασκεί κακή κριτική σήμερα στο ΕΣΥ δεν ξέρει τι του γίνεται. […] Το σύστημα λειτουργεί εντυπωσιακά. Αισθάνεσαι ασφάλεια και προστασία αλλά και περηφάνια για το κράτος μας».

Παράλληλα, ο δικηγόρος αφήνει αιχμές για όσους αρνούνται ότι υπάρχει η πανδημία αναφέροντας: «Μην ακούτε εμένα, τι ξέρω εγώ, να δεις βαλτός θα είμαι, πανδημία δεν υπάρχει, όλα είναι συνομωσίες και 5G και καταπατώνται τα δικαιώματά μας και οι ελευθερίες μας (που τις έχουμε και όλοι πρόχειρες)».

Πηγή: CNN

Advertisements