Αρχίζουν σήμερα οι Παραολυμπιακοί Αγώνες στο Τόκιο

Σήμερα Τρίτη 24 Αυγούστου ανοίγει με την τελετή έναρξης στο Τόκιο η αυλαία της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής για άτομα με αναπηρία, εκεί όπου η Ελλάδα θα δώσει δυναμικό παρών.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται στην Ιαπωνία με 45 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι θα αγωνιστούν σε 11 αθλήματα, ευελπιστώντας ότι θα φέρουν διακρίσεις και μετάλλια στη χώρα μας.

Google Doodle παιχνίδι

Στα πλαίσια των Ολυμπιακών Αγώνων, η Google λανσάρισε το Champion Island. Είναι το μεγαλύτερο Google Doodle παιχνίδι που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Το Champion Island στην ουσία είναι ένα RPG με πλήθος minigames και κατηγορίες εξερεύνησης. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο στη Google homepage από την  ημέρα της Τελετής Έναρξης και συνεχίζουμε να το απολαμβάνουμε και κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών. 

Συνολικά υπάρχουν επτά minigames, table tennis, rugby, τρέξιμο, κολύμπι κ.α. Εκτός από αυτά τα παιχνίδια, υπάρχουν και άλλα πράγματα να βρεις και να εξερευνήσεις, επομένως δεν θα αισθάνεσαι ότι θα πρέπει να τα ολοκληρώσεις την πρώτη φορά.

Η Google διοργανώνει το δικό της μίνι… πρωτάθλημα, δίνοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να γνωρίσει την αθλήτρια «Lucky».

Η εν λόγω προσπάθεια της Google πραγματοποιήθηκε με τη συνδρομή του ιαπωνικού στούντιο animation, «Studio 4°C».

Κάθε μέρα που το doodle τρέχει, οι παίκτες θα συναντούν νέους φίλους (και εχθρούς), θα συλλέγουν scrolls και θα ολοκληρώνουν challenges.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί από συνολικά 45 αθλητές και αθλήτριες σε 11 αθλήματα. Αυτά είναι ο Στίβος, η Κολύμβηση, η Άρση Βαρών σε πάγκο, το Μπότσια, η Ξιφασκία με Αμαξίδιο, η Σκοποβολή, η Τοξοβολία, η Αντισφαίριση με Αμαξίδιο, η Επιτρεπέζια Αντισφαίριση, η Ποδηλασία και το Τζούντο.

Πηγή: ΠΡΩΤΟΘΕΜΑ

Advertisements