Άγρια επεισόδια με 15χρονές μαθήτριες για έναν καταγγελλόμενο βιασμό

Μαθήτριες γυμνασίου διαπληκτίστηκαν και έπειτα πιάστηκαν στα χέρια με βίαιο τρόπο, για έναν βιασμό που κατήγγειλε η μία μαθήτρια.

Το σκηνικό στο σχολείο

Όλα ξεκίνησαν χθες το πρωί σε λύκειο της βορειοανατολικής Αττικής. Μαθήτρια γεννηθείσα το 2006, δηλαδή 15 ετών, στο διάλειμμα πλησίασε συμμαθήτριά της. Της ζήτησε να λύσουν μια παρεξήγηση που είχαν. Τα δυο κορίτσια άρχισαν να τσακώνονται με την πρώτη μαθήτρια να αποχωρεί σε μια προσπάθεια να εκτονώσει την κατάσταση. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η 15χρονη συναντήθηκε με μια φίλη της σε δρόμο του Αμαρουσίου. Εκεί της πρότεινε να πάνε να βρουν την κοπέλα με την οποία είχε διαπληκτιστεί στο σχολείο για να τα βρουν.

Ξύλο στο πάρκο

Τα κορίτσια πήγαν σε πάρκο της περιοχής όπου συνάντησαν την συμμαθήτρια με την οποία η 15χρονη είχε διαφορές και η οποία βρισκόταν μαζί με άλλες τέσσερις φίλες της. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν. Τότε η συμμαθήτρια μαζί με τις άλλες τέσσερις κοπέλες όρμησαν πάνω στην 15χρονη. Άρχισαν να την βρίζουν χυδαία, να την φτύνουν και να την χαστουκίζουν.

Η αναφορά στον βιασμό

Αιτία της άγριας επίθεσης που δέχθηκε η 15χρονη μαθήτρια, φέρεται να είναι ένα περίεργο συμβάν που έχει να κάνει με ένα βιασμό.

Όπως είπε η 15χρονη μαθήτρια, η παρέα των συμμαθητριών της, την χτύπησε και την έφτυσε λέγοντάς της ότι αν δεν ανακαλέσει όλα όσα έχει πει για έναν συμμαθητή της, ότι τη βίασε στις 19 του περασμένου Μαρτίου και δεν ζητήσει συγγνώμη μπροστά σε όλους τους συμμαθητές της στο σχολείο, θα της κάνουν κακό.

Η 15χρονη προσπάθησε να ξεφύγει και τελικά τα κατάφερε. Αργά χθες το απόγευμα, μετέβη στο Τμήμα Αμαρουσίου και κατήγγειλε το συμβάν. Οι αστυνομικοί που χειρίζονται την υπόθεση της μικρής μαθήτριας, προσπαθούν να ρίξουν φως. Και φυσικά να διαπιστώσουν τι ακριβώς έχει συμβεί. Κυρίως θέμα είναι η καταγγελία της μαθήτριας που αφορά στο κομμάτι του βιασμού.

Advertisements