3 ξένες σειρές για να ξεκινήσεις να παρακολουθείς αυτό το φθινόπωρο

Τα βροχερά Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου είναι ιδανικά για χαλάρωση στο σπίτι με ωραίες σειρές.

The Haunting of Bly Manor (Netflix) – 9 Οκτωβρίου

Αντί να υπάρξει δεύτερη σεζόν για το The Haunting of Hill House, ο Mike Flanagan (Doctor Sleep, Gerald’s Game) επέλεξε ένα διαφορετικό όνομα για το νέο του project, χρησιμοποιώντας όμως το μεγαλύτερο μέρος της δημιουργικής ομάδας και του καστ του προηγούμενου.

Η ιστορία του είναι ελαφρώς βασισμένη στο The Turn of the Screw, μια νουβέλα τρόμου του Henry James που εκδόθηκε το 1898.

Η νουβέλα αυτή έκανε τους κριτικούς λογοτεχνίας να απορούν για τη φύση του κακού που περιγράφεται στο έργο, αφού είχε την ικανότητα να δημιουργήσει το αίσθημα της σύγχυσης στον αναγνώστη.

Το 1950 προσαρμόστηκε για το Broadway και το 1961 πέρασε από τον κινηματογράφο με την ταινία The Innocents, όπως βέβαια και φέτος με την ταινία The Turning.

Μια νεαρή baby sitter πάει σε ένα εξοχικό σπίτι για να προσέξει τον ανιψιό Miles και την ανιψιά Flora του ιδιοκτήτη, τον οποίο υποδύεται ο Henry Thomas, ο μπαμπάς της οικογένειας Crain από το Hill House.

Εκεί ανακαλύπτει πως παραφυσικές οντότητες κάνουν ιδιαίτερα συχνά την εμφάνισή τους.

Η ιστορία της σειράς εξελίσσεται λίγο μετά το 1980.

The Walking Dead: World Beyond (AMC) – 4 Οκτωβρίου

Το The Walking Dead: World Beyond έρχεται, σύμφωνα με το AMC για μόλις δύο κύκλους επεισοδίων, μέσα από το οποίο βλέπουμε τον κόσμο 10 χρόνια μετά το ξέσπασμα της αποκάλυψης των ζόμπι.

Κάθε κύκλος θα περιέχει 10 επεισόδια, στα οποία θα μάθουμε εντελώς καινούργιους χαρακτήρες και τον τρόπο με τον οποίο έχει εξελιχθεί η ζωή καιρό μετά από τα γεγονότα που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι και σήμερα.

The Comey Rule (Showtime) – 27 Σεπτεμβρίου

Στις 3 Νοεμβρίου ξεκινά η ψηφοφορία για το μέλλον της προεδρίας των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, οπότε ένα πολιτικό δράμα μπορεί εύκολα να αποτελέσει το ορεκτικό.

Το βιβλίο A Higher Loyalty ενέπνευσε αυτό το limited series show του Showtime, μέσα από το οποίο ο James Comey (πρώην Director of the Federal Bureau of Investigation/FBI) μιλάει για την ηθική, την ηγεσία, αλλά και για την εμπειρία του από τη ζωή στα έγκατα… της αμερικανικής κυβέρνησης.

Η λονδρέζικη Evening Standard περιγράφει την αυτοβιογραφία του Comey ως την εκδίκησή του από τον Trump, ο οποίος ευθύνεται για την απόλυσή του από το FBI.

Το σενάριο του show υπογράφει ο Billy Ray (που εντός του 2019 παρέδωσε τα Gemini Man, Terminator: Dark Fate και Richard Jewell, έχει όμως γράψει και το κινηματογραφικό The Hunger Games, αλλά και το Capten Phillips), ο οποίος κατέκρινε την απόφαση του δικτύου να προβάλει τη σειρά μετά τις αμερικανικές εκλογές, οδηγώντας έτσι το Showtime στην ημερομηνία πρεμιέρας που ισχύει αυτήν τη στιγμή.

Επίσημος διανομέας της σειράς είναι η CBS Television Studios

Πηγή: enternity.gr

Advertisements