Χαρδαλίας: «Η Αττική παρουσιάζει σταθερότητα, η οποία όμως είναι εύθραυστη»

Στο γεγονός πως η Αττική μένει σταθερή τις τελευταίες μέρες στάθηκε ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, αλλά σημείωσε πως αυτή η σταθερότητα μπορεί να είναι εύθραυστη και να ξεσπάσει στην συνέχεια.

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, απάντησε στο CNN Greece και τη δημοσιογράφο Νατάσσα Σπαγαδώρου σχετικά με το πόσο απέχει το ενδεχόμενο επιβολής lockdown για την περιφερειακή ενότητα Αττικής, δηλαδή να τεθεί η συγκεκριμένη περιοχή στο επίπεδο 4 του υγειονομικού συναγερμού, σύμφωνα με τον ΕΟΔΥ.

«Η Αττική βρίσκεται πολύ μακριά από το επίπεδο 4 που έχει φτάσει η Κοζάνη. Τα δεδομένα μιας μητροπολιτικής περιοχής είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με την υπόλοιπη χώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χαρδαλιάς.

Ωστόσο, ο ίδιος προειδοποίησε:

«Η εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού είναι κάτι δυναμικό, είναι κάτι που κρίνεται κάθε ημέρα, ωστόσο αυτή τη στιγμή η Αττική επιδεικνύει μια σταθερότητα. Υπάρχει μια σταθερότητα στην Αττική και είναι αποτέλεσμα των μέτρων που πήραμε τις τελευταίες 15 ημέρες. Αυτή, όμως, η σταθερότητα δεν παύει να είναι εύθραυστη».

Πηγή: CNN.gr

Advertisements