Το επικό τρολάρισμα της Samsung προς την Apple

Η σκωπτική διαφήμιση της Samsung μετά την παρουσίαση της Apple

Η Apple αποφάσισε να μειώσει τα αξεσουάρ που θα συνοδεύουν τα καινούργια iPhone 12 στο κουτί τους, και η Samsung δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει με μια σκωπτική διαφήμιση το γεγονός, όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

Την Τρίτη, ο αμερικανικός κολοσσός από το Κουπερτίνο αποκάλυψε τη νέα σειρά τηλεφώνων iPhone 12, iPhone 12 mini, iPhone 12 Pro και Pro Max, ανακοινώνοντας πως στη συσκευασία δεν θα συμπεριλαμβάνεται ούτε φορτιστής αλλά ούτε και ακουστικά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τα iPhone θα συνοδεύονται πλέον μόνο από το καλώδιο φόρτισης και, αμέσως μετά την παρουσίαση, η εταιρεία έσπευσε να μειώσει τις τιμές για τα δύο αυτά αξεσουάρ που δεν θα περιέχονται πλέον στο κουτί.

Η Apple υποστηρίζει πως οι λόγοι πίσω από αυτή την κίνηση ήταν περιβαλλοντικοί, σε μία προσπάθεια να μειωθεί το αποτύπωμα άνθρακα των συσκευών της στο περιβάλλον, αλλά η Samsung εκμεταλλεύτηκε την αφορμή για μία διαφήμιση των Galaxy κινητών της με έμμεση μομφή στην ανταγωνιστική εταιρεία.

H Apple παρουσίασε το νέο iPhone 12 με 5G- Τα μοντέλα και οι τιμές «Το Galaxy σου δίνει αυτό που ψάχνεις. Από τα πιο βασικά όπως ο φορτιστής, μέχρι την καλύτερη κάμερα, μπαταρία, απόδοση, μνήμη και ακόμα και οθόνη με συχνότητα 120Hz σε ένα smartphone», έγραψαν οι διαχειριστές της επίσημης σελίδας της Samsung στο Facebook, συνοδεύοντας την ανάρτηση με μια φωτογραφία ενός κοινού φορτιστή Samsung και την λακωνική λεζάντα «Περιλαμβάνεται στο Galaxy».

Πηγή: www.lifo.gr

Advertisements