Τα 10 πιο αξιοπερίεργα site που μπορείς να βρεις στο διαδίκτυο

Τα παράξενα του Διαδικτύου είναι πολλά. Τόσα πολλά που μια απόπειρα συλλογής παραδειγμάτων, σίγουρα δεν μπορεί να συμπυκνωθεί σ’ ένα άρθρο. Όμως με πείσμα, υπομονή, αρκετές κατεστραμμένες ώρες διαδικτυακής πλοήγησης και λίγη τύχη κάτι μπορεί να γίνει…

Έχει συμβεί και σ’ εσένα. Να επισκεφτείς ένα site, τυχαία ή επί σκοπώ και να μετανιώνεις την ώρα και την στιγμή που πάτησες ENTER. Συνεχίζοντας την ανάγνωση του παρόντος άρθρου, σου προσφέρουμε μοναδικές στιγμές ιντερνετικής παράνοιας , με πλοήγηση στα πλέον ανατριχιαστικά και σκοτεινά sites που βρέθηκες ποτέ….

1. Nothing In The Box

Για ακατανόητους μέχρι στιγμής σκοπούς και λόγους, πέσαμε πάνω σε αυτό το site, οπού μπορείς να αγοράσεις στην προνομιακή τιμή των 9,95$, το τίποτα. Και με το “τίποτα” εννοούμε ΤΙΠΟΤΑ!!!

2. How to Summon Demons

Αν τυχαίνει να έχεις μεταφυσικές ανησυχίες κι είσαι λάτρης του κόσμου των πνευμάτων-των κακών πνευμάτων- τότε βρίσκεσαι στο σωστό διαδικτυακό τόπο. Προσοχή! Δε δίνονται οδηγίες για το πώς οι δαίμονες μπορούν να γυρίσουν από’κει που ήρθαν.

3. Is It Chrismas

Αυτή είναι μια ιστοσελίδα που απαντά στο πιο σημαντικό ερώτημα της ζωή σου: Είναι Χριστούγεννα; Μπορείς να μαντέψεις τι θα συμβεί όταν κλικάρεις στο site, αλλά πρόκειται να το κάνεις έτσι κι αλλιώς…

4. Last Words

Πρόκειται για ιστοσελίδα που διαθέτει ηχογραφημένο υλικό αεροσκαφών καθώς αυτά συντρίβονται. Περιλαμβάνει υλικό από την τρομοκρατική επίθεση των Διδύμων Πύργων. No further comment.

crazy-sites

5. Opentopia

Αυτό είναι ένα creepy site, με μια διαφορετική έννοια… Το site συνδέει τους χρήστες με τυχαίες κάμερες από όλο τον κόσμο. Υπάρχουν κάμερες από αίθουσες διδασκαλίας και κάμερες που μπορείτε να παρακολουθήσετε το σπίτι κάποιου. Plain weird.

6. WhiteEnamel

Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να διαβάσετε ιστορίες μέσα από τα αρχεία ενός ψυχιατρικού ασύλου. Αν μπορέσεις να διαβάσεις πέραν του πρώτου κεφαλαίου, το ‘χεις το θεματάκι σου…

7. Used Tampons

Όχι, δεν πρόκειται για ευφυολόγημα, ούτε για κάποιο διαφημιστικό κόλπο. Ο τίτλος αυτού του site τα λέει όλα από μόνος του. Και τα εννοεί. Και τα πουλάει.

8. Real Time Births and Deaths

Θέλεις να παρακολουθήσεις γεννήσεις και θανάτους ανθρώπων από όλο τον κόσμο; Χρησιμοποιώντας κάποιου είδους προσομοιωτή σ’αυτή την ιστοσελίδα, τώρα πια μπορείς(;!)

crazy-sites

9. This is Truly Bizarre

Δεν είμαστε σίγουροι για την ταυτότητα των δημιουργών αυτού του site ή τι ακριβώς μπορεί να σκεφτόντουσαν όταν πήραν την απόφαση να το ανεβάσουν. Ειλικρινά δεν υπάρχουν αρκετές λέξεις που μπορούν να περιγράψουν την περίπτωσή του.

10. Alien Abductions

Με την εμπνευσμένη υποσημείωση “Αν δεν επικοινωνήσουν μαζί σου, επικοινώνησε μαζί μας” εδώ θα βρεις, ως άλλος Fox Mulder την αλήθεια εκεί έξω… Γιατί να περιμένεις να σε απαγάγουν εξωγήινοι και να μην οργανώσεις από μόνος σου μια ωραιότατη προσομοίωσή της;

Πηγή: Ipop.gr

 

Advertisements
Advertisements