Συνεχίζει τις επιθέσεις προς τον Παναιτωλικό ο Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας, με νέα δήλωσή του, επιτίθεται στον Φώτη Κωστούλα, νυν ιδιοκτήτη του Παναιτωλικού, αφήνοντας σαφείς αιχμές τόσο για την ομάδα του Αγρινίου όσο και για την Ξάνθη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ τόνισε ότι λυπήθηκε τον Κωστούλα, ενώ μίλησε και για την επόμενη μέρα στον Παναιτωλικό, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «…στο Αγρίνιο θα έρθει ο νέος επενδυτής, ο Pit Pipas».

Αναλυτικά η δήλωση του Κούγια:

«Είδα χθες το βράδυ στο κανάλι του αφεντικού μαζί με τους υπαλλήλους του αφεντικού – δημοσιογράφους τον κυρ-Φώτη τον Κωστούλα να προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα και ειλικρινά τον λυπήθηκα.

Το να αναγκάζεσαι σε αυτήν την ηλικία να κάνεις τον ηθοποιό και να σου βάζουν στο στόμα να λες αυτά που δεν μπορούν να πούνε οι ίδιοι, είναι η μεγαλύτερη ομολογία ενοχής γι’ αυτό που εδώ και χρόνια έχουμε καταλάβει τι κάνει πραγματικά ο κυρ-Φώτης στο ποδόσφαιρο.

Είμαι βέβαιος ότι οι Μάκηδες τού έβαλαν καλό βαθμό.

Δυστυχώς τα τελευταία 2 χρόνια δεν έρχεται και στα ΔΣ της Super League, για να του πω και την άποψή μου γι’ αυτόν κατά πρόσωπο, αφού όλα τα ρυθμίζουν οι Μάκηδες.

Εκτός από τον Πιαλόγλου χάσαμε και τον κυρ-Φώτη.

Δυστυχώς γι’ αυτόν η τύχη του θα είναι ίδια.

Είμαι βέβαιος ότι από στιγμή σε στιγμή, εκτός από τον Bill Papas, στο Αγρίνιο θα έρθει ο νέος επενδυτής, ο Pit Pipas!

Αυτός μάλλον δεν θα είναι από την Αυστραλία, θα είναι από τη Νέα Ζηλανδία και θα αγοράσει τον Παναιτωλικό, γιατί ερωτεύτηκε τη λίμνη Αμβρακία και τις φυσικές ομορφιές της…»

Πηγή: In.gr

Advertisements