Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών η γιατρός που παρακινούσε πολίτες να μην εμβολιαστούν

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο Αθηνών μεταφέρθηκε η γιατρός που προσπαθούσε να πείσει να μην εμβολιαστούν.

Αίτημα ψυχιατρικής εξέτασης της γιατρού από τη Λαμία, η οποία καλούσε πολίτες να μην εμβολιαστούν, ζήτησε η μητέρα της με αποτέλεσμα η γυναικολόγος να οδηγηθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με το LamiaReport όταν η μητέρα της γιατρού κατέθεσε στο ΑΤ Βόλου αίτημα ακούσιας ψυχιατρικής εξέτασης της κόρης της, ανησυχώντας για την υγεία της.

Άμεσα ενημερώθηκε η Εισαγγελία Λαμίας η οποία παρήγγειλε την εξέταση της από ψυχιάτρους Δημόσιου Νοσοκομείου όπως προβλέπει ο νόμος.

Η γιατρός εξετάστηκε τόσο στο Νοσοκομείο Λαμίας, όσο και στο εφημερεύων Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στην Αθήνα όπου διακομίστηκε το βράδυ της Τετάρτης (12/5) με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία περιπολικού.

Και οι δύο ψυχίατροι συμφώνησαν στην παραμονή της για παρακολούθηση και νοσηλεία στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Υπενθυμίζεται ότι η γιατρός έχει απομακρυνθεί από την εμβολιαστική διαδικασία και έχει παραπεμφθεί στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας.

Παράλληλα από το πρωί της Τετάρτης έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα του Πειθαρχικού.

Η γιατρός φέρεται να παρότρυνε πολίτες να μην κάνουν το εμβόλιο κατά του κορονοϊού λέγοντάς τους:

«Και πού ξέρετε ότι το εμβόλιο που θα κάνετε είναι της Pfizer; Ποιος σας το διαβεβαιώνει;», «Ξέρετε ότι το εμβόλιο αυτό προκαλεί μυοκαρδίτιδα και ότι κινδυνεύετε;», «Κάνοντας το εμβόλιο κανείς δεν σας εξασφαλίζει… Πρέπει να υπογράψετε υπεύθυνη δήλωση», «Γιατί ήρθατε να το κάνετε; Μην ακούτε αυτά που λένε».

Advertisements