Πτηνοτροφείο στις Σέρρες έγινε… κρυψώνα κάνναβης

Χρησιμοποιούσε το πτηνοτροφείο ως βιτρίνα.

Το πτηνοτροφείο που διατηρεί έξω από την Ηράκλεια Σερρών χρησιμοποιούσε ως «βιτρίνα» για να κρύβει τις ποσότητες κάνναβης που διακινούσε στην ευρύτερη περιοχή, ένας 57χρονος! Μάλιστα, κοντά στις κότες είχε και ένα… ηλεκτρικό φουρνάκι στο οποίο έκρυβε το παράνομο εμπόρευμά του!

Ο 57χρονος έπεσε το πρωί της Δευτέρας στα «δίχτυα» των αστυνομικών της Ασφάλειας που ακολούθησαν πληροφορίες και έκαναν έρευνες στους χώρους του πτηνοτροφείου. Μέσα στο φουρνάκι το οποίο ο δράστης είχε μετατρέψει σε «καβάντζα», βρήκαν μια μεγάλη μπλε σακούλα που περιείχε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, ενώ εντόπισαν συσκευασίες με κάνναβη και ανάμεσα στα διάσπαρτα κλουβιά!

Συνολικά, κατασχέθηκαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 703 γραμμαρίων και φυτικά αποσπάσματα κάνναβης βάρους ενός κιλού και 434 γραμμαρίων, καθώς και ένα κυνηγητικό όπλο για το οποίο διαπιστώθηκε πως ο δράστης δεν κατείχε την απαιτούμενη άδεια. Ο 57χρονος συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, με την οποία οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Σερρών.

Πηγή: Protothema.gr

Advertisements