ΠΑΕ Άρης: ”Ενημερώθηκαν όλοι οι αρμόδιοι φορείς για τα κρούσματα”

Με ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε για τα δέκα κρούσματα κορωνοϊού αλλά και τις ενέργειες στις οποίες προχώρησε για να λάβουν γνώση όλοι οι αρμόδιοι φορείς.

Η ΠΑΕ Άρης βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού έπειτα από τη διαπίστωση δέκα κρουσμάτων κορωνοϊού, προχώρησε επίσης στην ενημέρωση των αρμόδιων φορέων.

Όσοι είναι θετικοί στον ιό ήδη βρίσκονται σε καραντίνα καθώς θα απέχουν από τις προπονήσεις των επόμενων 14 ημερών.
Αύριο (22/10) άπαντες θα υποβληθούν σε νέο τεστ COVID 19 ούτως ώστε να διαπιστωθεί αν υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη διασπορά του ιού, είναι προφανές επίσης ότι είναι τουλάχιστον απίθανο να πραγματοποιηθεί ο αγώνας (24/10, 18:15) με τη Λάρισα στο Αλκαζάρ.

Στην ανακοίνωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνει ότι συνολικά 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος και του staff της ομάδας βρέθηκαν θετικοί στον ιό Covid-19, όπως διαπιστώθηκε στον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε χθες.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, ακολουθώντας πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο, ενημέρωσε τoυς αρμόδιους φορείς, ενώ σήμερα το πρωί πραγματοποιείται απολύμανση σε όλους τους χώρους του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου.

Τα 10 μέλη της ομάδας μας που βρέθηκαν θετικοί θα απέχουν από τις προπονήσεις για 14 μέρες, όπως προβλέπουν τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ εύχεται ταχεία ανάρρωση στα μέλη της και γρήγορη επιστροφή».

Πηγή: Protothema.gr

Advertisements