Ματαιώθηκε οριστικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου

H διεξαγωγή του Πανελληνίου πρωταθλήματος Μαραθωνίου δρόμου το οποίο επρόκειτο να διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή στο Σχινιά, ματαιώθηκε οριστικά. Ποστ οργής από τον Κώστα Γκελαούζο.

Ο ΣΕΓΑΣ μετά την ματαίωση του διεθνή Μαραθωνίου της Αθήνας έκανε γνωστό πως δεν θα πραγματοποιηθεί και το Πανελλήνιο πρωτάθλημα έπειτα από τα νέα μέτρα κατά του κορονοϊού που εξήγγειλε η κυβέρνηση.

«Μετά τις σχετικές ανακοινώσεις και την εξειδίκευση των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας, από τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας κ. Χαρδαλιά, από τον ΣΕΓΑΣ ανακοινώνεται ότι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου δρόμου, που επρόκειτο να διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 8 Νοεμβρίου, στις εγκαταστάσεις του Σχινιά ματαιώνεται. Ο ΣΕΓΑΣ εκφράζει την λύπη του γι’ αυτή την εξέλιξη, που στερεί από τους Αθλητές μας των μεγάλων αποστάσεων, μια ακόμη σημαντική διοργάνωση, για την οποία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΕΓΑΣ.

Ο Έλληνας νικητής του περσινού Μαραθώνιου, Κωνσταντίνος Γκελαούζος με ποστ στο facebook όπου τάγκαρε τον Πρωθυπουργό, τον Υφυπουργό Αθλητισμού κι τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας αναφέρει την οργή του για την ματαίωση του αγώνα.

Πηγή: Sputnik.gr

Advertisements