Κρήτη – Αλλοδαποί παρενόχλησαν κοπέλα και τους πήρε στο κυνήγι όλο το Ηράκλειο

Πικρά το μετάνιωσαν δύο Παλαιστίνιοι, οι οποίοι παρενόχλησαν μια κοπέλα στο Ηράκλειο Κρήτης, καθώς από τη μια στιγμή στην άλλη βρέθηκαν κυνηγημένοι από ένα αλαλάζον πλήθος μυριάδων ντόπιων!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το το cretalive.gr, που επικαλείται αυτόπτες μάρτυρες και αστυνομικές πηγές, μαινόμενο πλήθος εκατοντάδων νεαρών ατόμων στράφηκε κατά δύο Παλαιστινίων ξημερώματα Κυριακής, όταν αυτοί παρενόχλησαν μια

κοπέλα στην Πλατεία Ελευθερίας, στο κέντρο του Ηρακλείου, με το «άγριο» κυνηγητό που ακολούθησε να αναγκάζει τον έναν τους να καταφεύγει σε επιχείρηση εστίασης της περιοχής για να γλιτώσει τα χειρότερα, τη στιγμή που ο άλλος εικάζεται ότι κατάφερε να διαφύγει στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο κλήθηκε, φυσικά, και η ΕΛ.ΑΣ., μπας και ηρεμούσαν τα

πνεύματα, με τους αστυνομικούς να προσαγάγουν τον αλλοδαπό που είχε βρει «καταφύγιο» στο κατάστημα, υπό τις έντονες αποδοκιμασίες των παρευρισκόμενων, με κάποιους να φτάνουν στο σημείο να εκτοξεύουν μπουκάλια και διάφορα άλλα αντικείμενα προς το μέρος του!

Με την αποχώρηση της αστυνομίας, πάντως, τα πνεύματα ηρέμησαν, ενώ παραμένει αδιευκρίνιστο αν θα υποβληθούν μηνύσεις για το περιστατικό.

Advertisements