ΕΟΔΥ: Ακυρώθηκαν τα προγραμματισμένα τεστ κορωνοϊού εξαιτίας συγχρωτισμού

Λόγω των νέων μέτρων τα οποία δεν συνάδουν με τον συγχρωτισμό/ συγκέντρωση των εξεταζόμενων, κατά τον ΕΟΔΥ, ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για σήμερα διενέργεια τεστ κορωνοϊού στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. «Ο έλεγχος αναβάλλεται για να γίνει υπό ευνοϊκότερες συνθήκες» αναφέρει το σημείωμα της Πρυτανείας προς τους φοιτητές.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΕΜΠ, ο προγραμματισμένος για σήμερα έλεγχος αντισωμάτων στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου από τον ΕΟΔΥ αναβλήθηκε λόγω των νέων μέτρων.

«Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε αργά σήμερα τη διοίκηση του ΕΜΠ ότι δεν θα διενεργηθεί ο έλεγχος αντισωμάτων που είχε προγραμματιστεί για αύριο Τρίτη 3/11/2020 στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου. Αυτό γίνεται διότι τα νέα μέτρα κατά της διασποράς του ιού, που τίθενται σε ισχύ από αύριο, δεν συνάδουν, κατά τον ΕΟΔΥ, με συγκέντρωση/συγχρωτισμό εξεταζομένων» αναφέρει η Πρυτανεία, προσθέτοντας ότι «ο έλεγχος αναβάλλεται για να γίνει υπό ευνοϊκότερες συνθήκες».

«Λυπούμαστε για την εξέλιξη της τελευταίας στιγμής και περισσότερο επειδή ο αυριανός έλεγχος είχε προγραμματιστεί να γίνει στους φοιτητές του ΕΜΠ για τους οποίους ο συγκεκριμένος έλεγχος είναι υψηλής προτεραιότητας» καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: Thepressproject.gr

Advertisements