Γλυκά Νερά: Το νέο κρίσιμο ραντεβού του συζύγου της Κάρολαιν με τους αστυνομικούς

Έχουν περάσει έξι ημέρες από το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, όπου η 20χρονη Κάρολαϊν βρήκε ασφυκτικό θάνατο από τα χέρια των δολοφόνων της και οι αστυνομικές αρχές, από ό,τι φαίνεται, συγκεντρώνουν σιγά – σιγά τα κομμάτια του παζλ που θα τους οδηγήσουν στα ίχνη των δραστών.

Το δεύτερο τετ α τετ των του τμήματος Ανθρωποκτονιών με τον 32χρονο σύζυγο της αδικοχαμένης μητέρας, αλλά και τα αποτελέσματα από τα εργαστήρια των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ είναι αυτά που θα δώσουν νέα ώθηση στις έρευνες για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, αν όχι σήμερα, τα επόμενα 24ωρα αναμένεται να επισκεφτεί και πάλι τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών προκειμένου να δώσει συμπληρωματική κατάθεση. Τα όσα εκμυστηρεύτηκε στους άνδρες του Ανθρωποκτονιών λίγες ώρες μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσε στη σοφίτα του σπιτιού στα Γλυκά Νερά, μπορεί να έδωσαν κάποιες πληροφορίες στους αστυνομικούς που έχουν αναλάβει να εξιχνιάσουν την υπόθεση, ωστόσο όπως πιστεύουν οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. το δεύτερο ραντεβού τους θα είναι και το κρισιμότερο.

Κι αυτό γιατί ο 32χρονος άνδρας θα έχει συγκροτήσει περισσότερο τις σκέψεις του, αφού θα έχει ξεπεράσει κατά πολύ το αρχικό σοκ το οποίο είχε υποστεί, ενώ την ίδια ώρα θα κληθεί να δώσει και τις δικές του εκτιμήσεις – απαντήσεις στα δεδομένα και στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει έως τώρα οι αστυνομικοί.

Φωτογραφίες υπόπτων

Οι άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών σε συνεργασία με τους συναδέρφους τους στο Διαρρηκτών κατάφεραν να ξεσκαρτάρουν από τις 300 ληστείες και κλοπές που έγιναν την τελευταία τριετία, τις 12 που είχαν παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτή των Γλυκών Νερών και στις οποίες φαίνεται να συμμετείχαν 30 άτομα.

Έτσι όσοι από τους παραπάνω βαρυποινίτες που έχουν απασχολήσει τις αστυνομικές αρχές δεν βρίσκονται στη φυλακή, εκτός από τον έλεγχο που θα υποστούν από τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ., για να εξακριβωθεί που βρίσκονταν τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης (11.05.2021), φωτογραφίες τους θα δει και ο σύζυγος της Κάρολαιν. Εκτός όμως από το φωτογραφικό υλικό που θα κληθεί να ξεφυλλίσει ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων, για να διαπιστωθεί εάν τα χαρακτηριστικά κάποιων από τους κακοποιούς που έχουν μπει στην “κόκκινη λίστα” ταιριάζει με αυτά τις αδίστακτης τριάδας που εισέβαλε στο σπίτι του, αναμένεται να ερωτηθεί πάλι από τους αστυνομικούς για τις σκηνές που διαδραματίστηκαν το μοιραίο ξημέρωμα, σε μια προσπάθεια να θυμηθεί έστω και μια ακόμα μικρή λεπτομέρεια που θα δώσει ένα καθοριστικό στοιχείο στις έρευνες.

Ο Γεωργιανός

Τις τελευταίες ώρες στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχει μπει ένας 36χρονος Γεωργιανός ο οποίος την περασμένη Παρασκευή εντοπίστηκε στους Κήπους του Έβρου στην προσπάθεια του να περάσει με πλαστό διαβατήριο τα σύνορα. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος συμμετείχε μαζί με άλλα τέσσερα άτομα σε άγρια ληστεία εις βάρος ηλικιωμένου ζευγαριού στο Πικέρμι. Εκεί είχε βρεθεί DNA κι έτσι συνελήφθη όταν εντοπίστηκε στα σύνορα. Έτσι εξετάζεται εάν με κάποιο τρόπο βρίσκεται πίσω από τη φρικιαστική υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί περιμένουν και τα πρώτα αποτελέσματα από τα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. Οι άνδρες του τμήματος ανθρωποκτονιών που για έξι ημέρες ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή τους χώρους εκτός του σπιτιού, προσπαθούν να βρουν ένα “αποτύπωμα” των δραστών. Να εντοπιστούν που έχουν κάνει το λάθος, εάν αυτό δεν έχει πραγματοποιηθεί εντός της μεζονέτας στα Γλυκά Νερά. Γιατί σε περίπτωση που έχουν αφήσει γενετικό υλικό στη μεζονέτα, τότε ήδη έχουν αφήσει στοιχεία της ταυτότητας τους που είτε έχουν αναλυθεί είτε θα αναλυθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Advertisements