Γλυκά Νερά: «Γεμάτη θυμό και πολλά γιατί η μητέρα της Κάρολαϊν» – Δεν πήγαινε το μυαλό στον Μπάμπη – Τι αναφέρει στην κατάθεσή της

Σε κατάσταση σοκ και οργισμένη είναι η μητέρα της Κάρολαϊν μετά την παραδοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου που είναι ο δολοφόνος της κόρης της στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά που συγκλόνισε τη χώρα.

Όπως λέει μια φίλη της μητέρας του θύματος,η κ. Χαρίκλεια Θεοδώρου από την Αλόννησο σε εκπομπή του ΣΚΑΙ η κατάσταση τόσο στην οικογένεια της Κάρολαϊν όσο και του 32χρονου πιλότου είναι τραγική.

«Η Σουζάνα είναι πάρα πολύ θυμωμένη. Είναι γεμάτη θυμό και πολλά γιατί.Δεν μπορεί να το διαχειριστεί, είναι σαν να είναι μέσα σε έναν εφιάλτη, Πάνω στον Μπάμπη είχε εναποθέσει όλες τις ελπίδες της, τον έβλεπε σαν συνέχεια της κόρης της. Δεν είχε ιδέα, δεν της είχαν μπει ποτέ υποψίες για τον Μπάμπη. Άλλωστε ήταν τόσο ευτυχισμένη για τα παιδιά, όλο έλεγε μη μας τύχει κανένα κακό τόσο ευτυχισμένα που είναι!»

Όπως τονίζει η κ. Θεοδώρου η κ. Σουζάνα είχε τεράστια αδυναμία στην Κάρολαϊν: «Προφανώς γι αυτό η Κάρολαϊν δεν ήθελε να τη στενοχωρήσει τη μαμά της, ήταν τόσο υπερήφανη για τον γάμο τους, για τον γαμπρό της, για τα ταξίδια που έκανε το παιδί της. Νομίζω πως η Κάρολαϊν δεν ήθελε να της χαλάσει την εικόνα».

Σε ερώτηση για το τι άνθρωπος είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τόνισε πως : «Σε σας έχει φανεί ψυχρός αλλά έτσι ήταν και σαν άνθρωπος. Ήταν πάντα χαμογελαστός, δεν θύμωνε, δεν εκδήλωνε έντονα συναισθήματα, ούτε χαρά, ούτε λύπη, δεν έβριζε. Ήταν τόσο ερωτευμένος, ερχόταν στο νησί για μια ώρα για να της φέρει ανθοδέσμη».

Όταν οι αστυνομικοί εμφανίστηκαν στο τρισάγιο για να τον πάρουν στην Αθήνα η κ. Θεοδώρου ήταν ακριβώς μπροστά: «Όταν πλησίασε ο πρώτος αστυνομικός, κάτι με παραξένεψε. Τον έπιασε από τον λαιμό κι εκείνος έκανε πίσω, προσπαθούσε να του πιάσει το χέρι και ο Μπάμπης το τράβαγε, πήγε να βγάλει το κινητό του αλλά ο αστυνομικός του είπε να το αφήσει γιατί έχει γίνει κάτι σοβαρό. Μην κάνεις κίνηση, άσε το κινητό, του είπε ο αστυνομικός και ο Μπάμπης απάντησε ότι θέλει να πάει στο τρισάγιο. Όχι αυτό είναι πιο σημαντικό, του απάντησε ο αστυνομικός. Τότε ο δεύτερος αστυνομικός του είπε ότι συνελήφθη κάποιος και έπρεπε να τον αναγνωρίσει. Και τότε πήγαν να του πιάσουν τα χέρια σαν να τον συλλαμβάνουν. Ωχ ωχ παίρνουν το παιδί, παίρνουν τον Μπάμπη, λέω εγω».

Όσον αφορά την οικογένεια του πιλότου αποκάλυψε: «Ο αδερφός του είναι σε σοκ, δεν μπορεί να το πιστέψει, είναι ακόμα εδώ στην Αλόννησο. Αν ξέρατε τους γονείς… Είναι άγιοι, μορφωμένοι, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριστούν. Όλα για τα παιδιά τους για τον Μπάμπη και τον Φώτη».

Τέλος αναφέρθηκε και στην περίοδο που η Κάρολαϊν ήταν μαθήτρια και για το πως γινόταν να έχει δεσμό με κάποιον αρκετά μεγαλύτερό της.

«Δεν ήταν 14, ήταν στην πρώτη-δευτέρα Λυκείου, ντυνόταν, μακιγιαριζόταν, έδειχνε μεγάλη, είχε την αυτοπεποιθηση της γυναικάρας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δεν τον υποπτευόταν τον Μπάμπη – Τι είχε δηλώσει την κατάθεσή της

Η μητέρα της Κάρολαϊν στην κατάθεσή της φαίνεται πως δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως έλεγε στην κατάθεση «ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που έχει γίνει. Η Κάρολαϊν ήταν πολύ καλό παιδί, άριστη μαθήτρια και συμμετείχε σε όλες τις δραστηριότητες.Ήταν σημαιοφόρος πήγαινε στους προσκόπους έκανα καταδύσεις θέατρο κι άλλες δραστηριότητες. Με τον Μπάμπη γνωρίστηκαν στην Αλόννησο όταν ήταν 16 χρονών περίπου.

Είχαν γνωριστεί σε κοινή παρέα.Εμείς ξέραμε για την σχέση τους και αν και η Κάρολαϊν ήταν λίγο μικρή σε ηλικία βλέπαμε ότι είναι αγαπημένοι και στηρίξαμε τα παιδιά. Πριν 11 μήνες γέννησε ένα κοριτσάκι τη Λύδια. Από τότε την έβλεπα κάθε μέρα πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη και μου έλεγε ότι περνάει παρά πολύ καλά. Δε μου έκανε ποτέ παράπονα ότι κουράζεται ή ότι έχει προβλήματα.

Μιλούσαμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο με βίντεό κλήση και μπορούσα να βλέπω ότι πράγματι είναι καλά. Στο τηλέφωνο μιλήσαμε τελευταία φορά το βράδυ της Δευτέρας. Δεν μου φάνηκε να την απασχολεί κάτι. Είπαμε καληνύχτα και κλείσαμε το τηλέφωνο. Την επόμενη μέρα το πρωί ήμουν στο σπίτι μου στην Αλόννησο, ήρθαν κάποιες φίλες μου και μου είπανε για το κακό που έγινε. Έκανα και εγώ κάποια τηλεφωνήματα και σιγουρεύτηκα για το κακό. Τι έγινε μέσα στο σπίτι δεν ξέρω ούτε θέλω να μάθω γιατί με πονάει πολύ.Δόξα τω Θεώ η Λυδία είναι καλά».

Advertisements