Γλυκά Νερά: Ανατροπή με το οικόπεδο – Ποιος έδωσε τα χρήματα

Η μήτερα της Καρολάιν φαίνεται πως ήταν τελικά εκείνη που έδωσε τα χρήματα για να αγορεαστεί από ζευγάρι το οικόπεδο στην περιοχή του Πικέρμιου.

Ανατροπή στην αγορά οικοπέδου με βάση σχετικό έγγραφο που συντάχθηκε στις 6 Μαΐου, σύμφωνα με όσα μετέδωσε η εκπομπή TLIVE του Alpha, συγκεκριμένα το ζευγάρι είχε συμφωνήσει λίγα εικοσιτετράωρα πριν τη δολοφονία της Καρολάιν, με τους ιδιοκτήτες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το οικόπεδο που βρίσκεται στο Πικέρμι, είχε αγοραστεί έναντι ποσού 55 χιλ. ευρώ.

Το ζευγάρι είχε αποφασίσει να χτίσει το δικό του σπίτι και χρειαζόταν ένα ποσό περίπου 190 χιλ. ευρώ για να δοθεί στην κατασκευαστική εταιρεία.

Με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν, είχαν πάρει προέγκριση για δάνειο 160 χιλιάδων ευρώ και χρειαζόντουσαν άλλα 30 χιλιάδες.

Το οικόπεδο αγοράστηκε στο όνομα του καθ’ομολογίαν δολοφόνου της Καρολάιν, από την μητέρα της, η οποία έδωσε στο ζευγάρι το ποσό των 50 χιλ. ευρώ.

Όπως αποκαλύπτει το ίδιο ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε διενέξεις για οικονομικά ζητήματα ενώ η μητέρα της Καρολάιν, φέρεται να έδινε το τελευταίο χρονικό διάστημα, μηνιαίως και στους δύο, το ποσό των 1.000 ευρώ για τα έξοδά τους και τις ανάγκες του μωρού.

Advertisements