Αύξηση στις τιμές του Netflix – Όλα όσα ισχύουν για την Ελλάδα

Η αύξηση των τιμών στις συνδρομές του Netflix, όπως είναι λογικό προκαλεί ανησυχία και για το αν θα διατηρηθούν οι ίδιες τιμές στην Ελλάδα.

Στο πρώτο κύμα του κορονοϊού, το Netflix αποτέλεσε διέξοδο για αρκετούς πολίτες σε όλο τον κόσμο. Την ώρα όμως που το δεύτερο αρχίζει και σαρώνει αρκετές χώρες, ειδικά ευρωπαϊκές, η εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει σε αύξηση των τιμών της στις ΗΠΑ.

Στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού λοιπόν οι συνδρομές για το πρόγραμμα Standard, αλλά και το Premium ανέβηκαν κατά 1 και 2 δολάρια αντίστοιχα. Έτσι το πρώτο πλέον κοστίζει 13.99 δολάρια και το δεύτερο 17.99.

Στόχος των υπεύθυνων είναι να αυξήσουν τα έσοδά τους, προκειμένου στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε να μπορούν να προσφέρουν καλό περιεχόμενο στους χρήστες, τόσο σε επίπεδο σειρών, όσο και ταινιών.

Θυμίζουμε οτι το Netflix έχει 200 εκατομμύρια συνδρομητές σε όλο των κόσμων, εκ των οποίων τα 73 εκατομμύρια είναι στις ΗΠΑ και στον Καναδά.

Προς το παρόν για την Ελλάδα δεν υπάρχει κάποια δήλωση ή κάτι να να να δείχνει οτι θα υπάρξει κάτι ανάλογο, όμως δεν θα πρέπει να αποκλειστεί για το μέλλον. Ειδικά αν η οικονομική κρίση λόγω του κορονοϊού συνεχίσει να ταλαιπωρεί τον κόσμο.

Μην ξεχνάμε άλλωστε οτι η χώρα μας έχει από τις πιο φθηνές συνδρομές στον κόσμο, με την basic να είναι στα 7.99, την standard στα 10.99 και την Premium στα 13.99

Πηγή: Gazzetta.gr

Advertisements