Ανησυχία για τον Μαραντόνα που νοσηλεύεται σε κλινική

«Είναι οδυνηρό να τον βλέπεις έτσι. Ζει συνεχώς καθηλωμένος και βομβαρδισμένος με φάρμακα. Η αλήθεια είναι ότι η καρδιά μου σπάει». Λόγια της κόρης του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ντάλμα, σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη νοσηλεία του διάσημου πατέρα της σε κλινική της Λα Πλάτα.

«Δεν είναι φυσιολογικό ένα 60χρονο άτομο, ακόμα διαυγές και ισχυρό, να σέρνεται και να δυσκολεύεται ακόμη και να μιλήσει», πρόσθεσε η κόρη του Αργεντινού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, σχολιάζοντας τις εικόνες της περασμένης Παρασκευής, όταν ο Μαραντόνα αναγκάστηκε να εγκαταλείψει τον πάγκο  της Χιμνάσια υποβασταζόμενος από συνεργάτες του.

Ο Μαραντόνα εξακολουθεί, όπως αναφέρουν ΜΜΕ στην Αργεντινή, να νοσηλεύεται στην κλινική της Λα Πλάτα για μια σειρά εξετάσεων. «Είναι πολύ αδύναμος, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αλλά μπορεί να πάει σπίτι όποτε θέλει», τόνισε ο προσωπικός του ιατρός, Λεοπόλδο Λούκε.

«Πρόκειται για μια πολύπλοκη κλινική εικόνα που αναδεικνύει προβλήματα αναιμίας, άγχους και κατάθλιψης, σε συνδυασμό με ξαφνική απώλεια βάρους. Είναι πολύ αδύναμος. Η νοσηλεία  αποφασίστηκε σε συμφωνία με τον Μαραντόνα, για να πραγματοποιήσει μια σειρά κλινικών εξετάσεων», πρόσθεσε, ενώ διαβεβαίωσε ότι «δεν πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο ή κορωνοϊό, όπως κάποιοι έχουν υποθέσει εσφαλμένα. Ο Μαραντόνα έφτασε μόνος του στην κλινική και μπορεί να αποφασίσει να πάει σπίτι όποτε θέλει, ανά πάσα στιγμή. Επίσης αποκλείω κατηγορηματικά ότι έχει προβλήματα που σχετίζονται άμεσα με την κατάχρηση ουσιών, διαφορετικά θα τον πηγαίναμε σε άλλη κλινική».

Πηγή: iefimerida.gr

Advertisements