Έφοδος τον οπαδών του Παναθηναϊκού στα γραφεία της ΠΑΕ

Αντιπροσωπεία της «Θύρας 13» πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ στα Βριλήσσια και πήρε αντίγραφο του τροπαίου του πρωταθλήματος του 2010.

Τα συνεχή αρνητικά αποτελέσματα του Τριφυλλιού στο ποδόσφαιρο έφεραν και την αντίδραση των οπαδών και δη των οργανωμένων.

Μέλη της «Θύρας 13» πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στα Βριλήσσια για να εκφράσει τη δυσαρέσκεια της για την πορεία της ομάδας.

Οι οργανωμένοι πέταξαν τρικάκια τα οποία έγραφαν «λευτεριά στην ΠΑΕ», φώναξαν συνθήματα κατά της ιδιοκτησίας, ανήρτησαν πανό το οποίο έγραφε «Δεν αντέχει η ιστορία άλλο αυτή την ομηρία. Λευτεριά στην ΠΑΕ – Θ.13», ενώ πήραν από τα γραφεία το τρόπαιο (ρέπλικα) του πρωταθλήματος του 2010, το οποίο παρέδωσαν -ακολούθως-συμβολικά στα γραφεία του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

Για την πράξη τους αυτή ανέφεραν πως «…θα επιστραφεί όταν η ομάδα θα κάνει πράξη τον ύμνο της», όπως ανέφερε μήνυμα που ανέβηκε σε λογαριασμό της Θ.13 13 στα social media.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες η διαμαρτυρία είχε ειρηνικό χαρακτήρα και δεν υπήρξαν προπηλακισμοί ή υλικές ζημιές.

Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι το Κύπελλο που πάρθηκε από τα γραφεία δεν ήταν το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλήματος του 2010, αλλά ρέπλικα, με την επισήμανση πως μετά από λίγη ώρα και το συγκεκριμένο Κύπελλο, επιστράφηκε από τα γραφεία του Ερασιτέχνη, στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Πηγή: Sputnik.gr

Advertisements